fbpx

Blog Digital

¿Necesitas ayuda?

Reserva una sesión de consultoría con nuestros expertos.

Ciberseguridad para empresas
Ciberseguretat
Nacho Baile

Ciberseguretat Empresarial

A tots els sectors comercial, industrial, sanitari, educatiu i governamental, la ciberseguretat s’ha convertit en una de les principals preocupacions dels empresaris i autònoms. A causa de les vulnerabilitats de ciberseguretat, moltes empreses han estat atacades per pirates informàtics o han estat objecte de filtracions de dades.

Leer más »
Analítica Web
Nacho Baile

Metricool, la millor eina

Si cerques que et permeti analitzar, gestionar i mesurar el resultat de tots els teus continguts digitals en un mateix lloc, Metricool és l’eina que necessites.

Des de la planificació de les teves publicacions a xarxes socials fins a la gestió dels teus anuncis a Google Ads i Facebook Ads, passant per uns complets informes analítics que t’ajudaran a comprendre i analitzar la salut del teu projecte digital, amb Metricool podràs centralitzar-ho tot en un mateix panell de control.

Leer más »
Comerç Electrònic
Nacho Baile

Shopify o Woocomerce Quin et convé més?

Quan et planteges obrir una botiga en línia sorgeixen moltes preguntes que tenen una interminable llista d’opcions. Quin proveïdor dallotjament triar? quin domini comprar? quin tema triar? quin nom tindrà la meva botiga?… i així hi podem estar hores, dies o fins i tot setmanes.

Una d’aquelles preguntes crucials a què ens enfrontem és la de Shopify o Woocomerce?

Leer más »
Xarxes Socials
Nacho Baile

Linktree, Campsite o Milkshare Quina és la millor alternativa per potenciar el teu enllaç a la bio?

Optimitzar aquest únic enllaç per mostrar a la teva audiència tot el que els pots oferir és fonamental per a la teva estratègia comercial. Per això han sorgit a internet moltes empreses que es dediquen únicament a crear espais on publicar els teus enllaços més importants. Una mena de landing pages per aglutinar links a diverses webs o diverses url dins de la mateixa web i que pots personalitzar amb la teva marca.

Leer más »