IT i Ciberseguretat

Dins la nostra aposta per la digitalització no podíem oblidar la Ciberseguretat i les Tecnologies de la Informació .

A Grupo Balui t’oferim un servei integral per a la teva empresa, garantint que el teu negoci compleixi amb el RGPD, perquè puguis obtenir la Certificació ISO 27001 d’Aenor, reforçant la imatge pública de la teva empresa mitjançant la implementació de mecanismes i controls eficaços per garantir la protecció de les dades dels teus clients, augmentant així la transparència de la teva corporació.

Aportem solucions que t’ajudin a millorar els processos de la teva empresa, millorant la col·laboració i facilitant el treball remot, posant èmfasi en la ciberseguretat com a base del bon funcionament de la teva empresa.

Col·laborem amb els millors

Ens agrada oferir el millor servei possible als nostres clients i, això només és possible col·laborant amb les millors empreses del sector de la ciberseguretat .

Les nostres aliances suposen posar al vostre abast les millors eines i programari de seguretat, monitorització i control d’equips del mercat.

Treballem amb líders mundials en seguretat informàtica per oferir-te les millors solucions de prevenció, detecció i resposta davant d’amenaces a tot el món.

Serveis d'IT i Ciberseguretat

Auditoria de Seguretat

Una auditoria és bàsica per conèixer l´estat dels nostres equips, xarxes i webs. Amb ella podrem ajustar-nos millor a les teves necessitats.

Descobreix-ne més

Hi ha diferents tipus d'auditories, les següents són sobre les que nosaltres treballem:

  1. Perimetrals: es fan des de fora per descobrir vulnerabilitats que poguessin permetre entrar atacants.
  2. Internes: ens permeten conèixer l'estat dels equips i les xarxes.
  3. WiFi: permeten conèixer l'estat de la nostra xarxa sense fil.
  4. De codi: permet detectar errors, bugs, portes del darrere i vulnerabilitats.
  5. Web: es realitzen als serveis web per veure'n les vulnerabilitats.

Seguretat Web

A més de dissenyar la teva web , ens encarregarem de mantenir-la segura per evitar que explotin possibles vulnerabilitats, així com aconsellant-te en alguns aspectes per evitar riscos.

Cyber SOC

Un CyberSOC és un Centre d'Operacions de Ciberseguretat capaç de monitoritzar, detectar, contenir i respondre davant d'esdeveniments i incidents de ciberseguretat.

Antimalware

T'oferim una de les millors solucions de programari antimalware del mercat amb tecnologia Acronis per detectar i repel·lir qualsevol anomalia.