fbpx

Ciberseguretat a Saragossa

Antimalware

Seguretat informàtica per a empreses a Saragossa

Antivirus de calidad barato

La solució més eficaç per protegir la teva empresa.

Balui Cyber Protect, amb tecnologia Acronis, és una solució de seguretat informàtica integral dissenyada per protegir les empreses dels ciberatacs. Combina diferents capacitats avançades de seguretat cibernètica amb protecció de dades.

Balui Cyber Protect inclou una àmplia gamma de característiques, com protecció antimalware , detecció i resposta d’amenaces, anàlisi de vulnerabilitats i gestió de pegats o Patch Management.

La solució també ofereix protecció per a endpoints, servidors, dispositius mòbils i aplicacions al núvol. Amb Balui Cyber Protect, les empreses poden reduir la complexitat de la seva infraestructura de seguretat, estalviar temps i diners a l’administració de la seguretat i garantir la continuïtat del negoci en cas d’una interrupció del sistema.

Ciberprotecció senzilla, eficaç i segura

Amb Balui Cyber Protect, la millor eina de ciberseguretat gràcies a la tecnologia d’Acronis, podràs simplificar les tasques de protecció mitjançant una sola consola d’administració, eliminant així problemes de rendiment i compatibilitat, estalviant el temps que dedicaries a la gestió de diverses eines de ciberseguretat.

Ciberprotecció completa

Antimalware

La solució antimalware de Balui Cyber Protect és un programari de seguretat informàtica que inclou eines de protecció contra codi maliciós (malware), virus i altres amenaces informàtiques. Aquesta solució utilitza tecnologia avançada de detecció d’amenaces per protegir els sistemes dels usuaris de qualsevol tipus de codi maliciós que pugui danyar o comprometre la integritat de les seves dades.

La solució antimalware proporcionada per Balui Digital inclou un conjunt d’eines, com ara anàlisi en temps real, anàlisis programades i eines de neteja, que permeten detectar i eliminar el codi maliciós dels sistemes dels usuaris. També inclou eines per a la gestió de polítiques de seguretat i la configuració de regles de seguretat.

antivirus de calidad Balui Digital
antivirus ordenador barato

Oblida't de l'spam, el phishing o el malware

Email Security

L’Email Security de Balui Cyber Protect és una solució de seguretat de correu electrònic que ajuda a protegir les empreses contra amenaces com el correu brossa, pesca, codi maliciós i altres formes d’atacs cibernètics que es propaguen a través del correu electrònic.

Aquesta solució utilitza tecnologia avançada danàlisi i detecció damenaces per escanejar els correus electrònics entrants i sortints, així com els arxius adjunts i els enllaços, per identificar i bloquejar qualsevol amenaça potencial. També hi ha eines de gestió de polítiques i configuració de regles de seguretat per garantir que les polítiques de seguretat s’ajustin a les necessitats de l’empresa.

A més, l’Email Security proporcionat per Balui Digital té característiques addicionals que milloren la seguretat, com ara el xifratge de correu electrònic, l’autenticació de correu electrònic i la protecció de dades sensibles als correus electrònics.

Evita bretxes de seguretat

Patch Management

El Patch Management de Balui Cyber Protect és una solució de gestió de pegats que permet a les empreses administrar i actualitzar els sistemes operatius i aplicacions de programari als seus entorns informàtics. Aquesta solució automatitza el procés d’aplicació de pegats i actualitzacions de seguretat, cosa que ajuda a millorar la seguretat dels sistemes i redueix el risc de bretxes de seguretat.

El Patch Management analitza els sistemes a la recerca de vulnerabilitats i bretxes de seguretat i proporciona recomanacions sobre els pegats i actualitzacions necessaris. També automatitza la descàrrega, prova i desplegament de pegats i actualitzacions, cosa que redueix el temps i els recursos necessaris per mantenir els sistemes actualitzats.

A més, el Patch Management proporciona informes detallats sobre l’estat dels pegats i actualitzacions, cosa que ajuda les empreses a mantenir una visió completa de la seguretat dels seus sistemes.

ciberseguridad empresarial

Protegeix ara la teva empresa

12,99€/mes + IVA

Pack Total Protection

Antimalware + Patch Management + Email Security

4,99€/mes + IVA

Basic Protection

Antimalware avançat basat en IA

8,99€/mes + IVA

Pack Antimalware + Email Security

La solució ideal per protegir-te d'amenaces externes

8,99€/mes + IVA

Antimalware + Patch Management

Evita fuites d'informació i amenaces externes

Pack
Emprèn Digital

T’oferim el nostre propi Kit Digital , sense paperassa ni eternes esperes. Què inclou?

Disseny Web Corporativa o Botiga Online + WAF + email security (5 comptes) + antivirus i patch management (5 equips).

Ara amb hosting i domini inclosos durant un any.

Per tan sols…

1297€ + IVA

Aprofita l'oportunitat

Digitalitza el teu negoci amb seguretat a un preu increïble i sense complicacions.