fbpx

Ciberseguretat a Saragossa

Cyber SOC

Seguretat informàtica per a empreses a Saragossa

que es un cybersoc

Què és un Cyber SOC?

Un Cyber SOC (Security Operations Center, per les sigles en anglès) és un centre d’operacions de seguretat que s’encarrega de monitoritzar, analitzar i respondre a les amenaces de seguretat en línia. Essencialment, un Cyber SOC és l´equip encarregat de protegir la teva empresa contra atacs informàtics.

El Cyber SOC de Balui Digital està format per un equip d’ especialistes en seguretat informàtica , analistes de seguretat, enginyers de seguretat i altres professionals de seguretat. L’equip treballa en estreta col·laboració per monitoritzar contínuament la xarxa de la teva empresa per buscar amenaces, i prendre mesures per mitigar i prevenir qualsevol atac.

El Cyber SOC de Balui Digital utilitza una varietat d’eines de seguretat per recopilar i analitzar dades de la xarxa, incloent-hi sistemes de detecció i prevenció d’intrusions, monitorització de seguretat de la xarxa, anàlisi de registres i sistemes de gestió d’esdeveniments de seguretat.

L’objectiu del Cyber SOC és detectar i respondre a les amenaces de seguretat en temps real , per minimitzar l’impacte de qualsevol atac i garantir la continuïtat dels serveis de la teva empresa. A més, el Cyber SOC també és responsable de millorar contínuament la seguretat de la xarxa de la teva empresa, implementant mesures preventives i educant els teus empleats sobre les millors pràctiques de seguretat.

Detecció i Resposta

El Cyber SOC de Balui Digital compta amb un EDR (Endpoint Detection and Response), eina clau per a la detecció i resposta d’amenaces als endpoints, com ara ordinadors portàtils, servidors i dispositius mòbils.

centro de ciberseguridad

Endpoint Detection and Response

Què és un EDR?

EDR (Endpoint Detection and Response) és una solució de seguretat informàtica que s’utilitza per detectar, investigar i respondre a les amenaces als endpoints d’una xarxa, com ara ordinadors portàtils, servidors i dispositius mòbils.

Els EDR són una eina important en la detecció i resposta a les amenaces informàtiques , ja que proporcionen una visibilitat profunda i en temps real dels endpoints de la xarxa. A més, els EDR també s’integren sovint amb altres solucions de seguretat, com ara SIEM (Security Information and Event Management) i solucions de prevenció d’intrusions, per proporcionar una defensa de múltiples capes contra les amenaces a la xarxa.

endpoint detection response
antivirus ordenador barato
como funciona un edr

Ciberseguretat automatitzada

Com funciona un EDR?

Els EDR funcionen en monitoritzar contínuament els endpoints i recopilar dades d’esdeveniments i activitats en temps real, com ara el comportament dels processos, el trànsit de xarxa i les connexions externes. Aquestes dades s’analitzen utilitzant tècniques d’intel·ligència artificial i aprenentatge automàtic per identificar patrons anòmals o comportaments maliciosos.

Quan es detecta una amenaça, l’EDR pot prendre mesures per contenir-la i respondre de manera efectiva. Això pot incloure l’eliminació de fitxers maliciosos, l’aïllament del dispositiu afectat, l’eliminació de credencials d’usuari compromeses i la notificació a l’equip de seguretat de la xarxa per analitzar-los i mitigar-los.

Líders a Ciberseguretat

Detecció líder al sector

Gràcies a la nostra associació amb Bitdefender, el nostre sistema Cyber SOC, basat en la plataforma de Bitdefender GravityZone XDR, la nostra empresa s’ha col·locat al nivell, quant a qualitat i serveis, dels líders al sector de la ciberseguretat a Espanya.

ciberseguridad empresarial

Sol·licita'ns un pressupost sense compromís

Omple el següent formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.