fbpx

Ciberseguretat a Saragossa

Gestor de Contrasenyes

Seguretat informàtica per a empreses a Saragossa

gestor de contraseñas

Les teves contrasenyes sempre a mà

Amb un gestor de contrasenyes com Keeper Security podràs accedir a tots els teus comptes de forma ràpida i segura sense haver de memoritzar o recordar totes les contrasenyes. Amb el teu gestor de contrasenyes podràs crear i emmagatzemar totes les contrasenyes en un sol lloc i només hauràs de recordar una única contrasenya general.

La solució perfecta per acabar amb els hàbits de contrasenyes insegures.

70%

dels empleats suposa un risc per a l’empresa a conseqüència de l’ús de contrasenyes insegures o la reutilització de les mateixes.

55%

Més de la meitat de les empreses estan en perill de patir una fugida d’informació a causa de la manca d’administració de contrasenyes internes.

41%

dels negocis espanyols tenen dificultats per implementar i reforçar les mesures de seguretat.

crear contraseñas seguras

Crea contrasenyes segures ràpidament

Keeper Security et dóna la capacitat de crear i gestionar contrasenyes úniques, cosa que t’ajuda a mantenir la teva privadesa i millorar la teva productivitat en línia des de qualsevol dispositiu o ubicació.

Protegeix molt més que contrasenyes

Protecció integral

Guarda tota mena de dades privades, com ara targetes de crèdit, documents d’identitat, arxius informàtics, comptes bancaris, imatges, claus WIFI i molt més.

Amb el teu gestor de contrasenyes la teva informació sensible estarà encriptada , fora de perill de hackers i sempre disponible en qualsevol dispositiu mòbil, pc o tablet.

antivirus ordenador barato
comparte tus contraseñas

Envia de forma segura la teva informació

Comparteix les teves contrasenyes

Keeper Security ofereix una característica que permet a tots els usuaris transferir informació directament als altres, garantint que les dades estiguin encriptades d’extrem a extrem i reduint l’exposició.

Gràcies a Keeper Security podràs oblidar-te de compartir la teva informació privada a través de WhatsApp o altres aplicacions.

Líders a Ciberseguretat

Detecció líder al sector

Crea, comparteix i gestiona de manera segura tant registres individuals com carpetes xifrades entre equips o usuaris individuals.

Tots els empleats tindran un magatzem privat per guardar i gestionar contrasenyes, arxius i dades privades de clients.

ciberseguridad empresarial

Sol·licita'ns un pressupost sense compromís

Omple el següent formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.