fbpx

Com crear un compte de Facebook per a empreses el 2022

Cómo crear una pagina de empresa en facebook
Busques començar amb les xarxes socials? La nostra guia us mostra com configurar un compte de Facebook per a la vostra empresa.

Taula de continguts

Amb més de 2450 milions d’usuaris actius mensuals , Facebook és una de les plataformes més grans disponibles per a les petites empreses. Facebook és la plataforma perfecta per promocionar contingut del teu bloc, o per compartir imatges, vídeos i notícies amb els teus seguidors.

Aquesta guia us portarà a través del procés pas a pas per configurar una pàgina de Facebook per a la vostra empresa. No us espanteu si mai abans heu configurat un compte, ja sigui per a ús comercial o personal, al final d’aquesta guia us sentireu amb la seguretat suficient com per configurar-lo i començar a publicar.

També hem inclòs moltes ajudes visuals i enllaços per adreçar-te a les pàgines adequades, per facilitar una mica tot el procés de configuració.

Pas 1: Registra’t a Facebook

Entra a https://www.facebook.com/pages/create per crear el vostre compte. Facebook us donarà l’opció de seleccionar el tipus de pàgina que voleu crear: empresa/marca o comunitat/personatge públic. Com que estem configurant el compte per a fins comercials, continueu i feu clic al botó Començar per a aquesta opció.

Com crear una pàgina de Facebook

És obligatori tenir un compte personal per registrar un compte d’empresa a Facebook?

Doncs sí, Facebook només permet registrar comptes d’empresa als usuaris registrats amb un compte personal. Això dóna més fiabilitat a la plataforma.

Així que el següent pas que et demanarà serà que accedeixis al teu compte personal. Però no et preocupis, les dades del teu compte personal no es compartiran a les teves publicacions empresarials.

Un cop hagis accedit al teu compte, el següent pas és introduir la informació del teu negoci. Indica el nom de la teva empresa o el nom que és més probable que les persones facin servir per buscar la teva empresa.

En categoria, escriu una o dues paraules que descriguin millor la teva empresa i Facebook et brindarà alguns suggeriments. Trieu l’opció que millor descrigui el vostre negoci i aquella en què és més probable que els clients busquin. Pots afegir més categories més tard, que mostrarem en els passos següents.

introduir les dades de la pàgina

En aquest mateix pas hauràs d’introduir una breu descripció de la teva empresa (255 caràcters com a màxim). El millor és preparar un text cridaner que convidi els usuaris a continuar veient les teves publicacions.

Pas 2: Afegir imatges

Ara podràs afegir una fotografia de perfil i una imatge de portada per a la teva pàgina de Facebook. La teva foto de perfil serà la representació visual de la seva marca, així que assegureu-vos de triar una foto que s’alineï amb la teva marca i sigui fàcilment identificable per al teu negoci.

La teva imatge de perfil pot ser el logotip de la teva empresa o, si no tens un logotip, una imatge popular que estigui vinculada a la teva empresa. La teva foto de perfil apareix a la part superior esquerra de la teva pàgina de Facebook i està retallada en un cercle, així que assegura’t de no deixar cap detall crucial a les cantonades.

La teva imatge de perfil tindrà 170 x 170 píxels a l’escriptori i 128 x 128 píxels al mòbil, així que selecciona una imatge que sigui més gran perquè no perdi qualitat quan la carreguis.

La imatge de portada ocupa més espai a la teva pàgina de Facebook. Ha de ser una imatge que capturi l’essència de la teva marca i capti l’atenció del consumidor. Es carrega a 820 x 312 píxels a escriptori i 640 x 360 a dispositius mòbils.

Quan hagis acabat fes clic a “Desa”

Com pujar imatges a la pàgina de Facebook

Aquí ho tens, acabes de fer la teva pàgina de negocis de Facebook!!!

Per descomptat, això és només l’esquelet de la pàgina, i cal afegir molt abans de compartir-lo amb els teus nous lectors. No et preocupis, en aquesta etapa la teva pàgina és només una vista prèvia, per la qual cosa ningú més no la pot veure fins que la pàgina es faci pública.

Com es veurà la teva pàgina de Facebook

Pas 3: Crea el teu nom d’usuari

El teu nom d’usuari és la manera com les persones et troben a Facebook, per la qual cosa és important que sigui el més simple i obvi possible. En general, el millor és el nom de la teva empresa o una variació propera. Comença fent clic a “Crear nom d’usuari” just a sota del nom de la teva pàgina.

Quan hagueu triat el nom d’usuari perfecte per al teu negoci, fes clic a “Crear nom d’usuari” per desar-lo. Apareixerà un quadre que us mostrarà els enllaços que les persones poden utilitzar per connectar-se amb el seu negoci a Facebook i Messenger.

Pas 4: Afegeix la informació del teu negoci

La teva pàgina de Facebook sol ser el primer lloc on acudiran els teus clients per obtenir la informació que necessiten sobre la teva empresa, fins i tot per davant de la teva pàgina web. Sempre és recomanable tenir a la teva pàgina informació com els horaris d’obertura, l’adreça i les dades de contacte del teu negoci, com ara el telèfon i el correu electrònic.

Comença completar els detalls de la seva empresa fent clic a “Editar informació” al menú de l’esquerra.

Aquí és on podràs afegir categories addicionals per assegurar-te que la teva pàgina arribi a totes les persones adequades.

Les dades s’aniran guardant automàticament a mesura que passis d’un camp a un altre.

editar informació de la teva empresa

Pas 5: Conta la teva història

A la mateixa finestra per editar la informació bàsica de la teva empresa, trobaràs una secció anomenada “Informació addicional”.

Aquest és l’apartat perfecte per crear una descripció més detallada i que crideu l’atenció, per informar els clients sobre el que la vostra empresa pot oferir i per què haurien de donar-li a “M’agrada” o al botó de “Seguir pàgina”.

Aquest apartat distingeix entre majúscules i minúscules, per tant podràs introduir títols per fer petits apartats i guiar l’usuari.

Pas 6: Connecta els teus perfils d’altres xarxes socials

No t’oblidis de connectar a la teva nova pàgina de Facebook els perfils del teu negoci a altres Xarxes Socials per generar trànsit de les unes a les altres i que els més apassionats per la teva marca puguin seguir-te a les seves xarxes favorites.

Pas 7: Crea la teva primera publicació

Abans de començar a convidar les persones a agradar la teva pàgina de Facebook, és important tenir contingut valuós i llegible. Crea les teves pròpies publicacions o comparteix contingut rellevant d’altres pàgines de negocis a la teva indústria.

La primera publicació que veuran els seus clients establirà el to i el tema de la teva pàgina comercial de Facebook i allò que la teva empresa té per oferir, així que assegura’t que sigui convincent i que faci que els visitants vulguin tornar a la teva pàgina.

Pas 8: Convida la teva audiència!

Ara sou l’orgullós propietari d’una pàgina comercial de Facebook.

Ja pots començar a convidar els teus amics de Facebook existents perquè els agradi la teva pàgina. També pots fer servir altres canals com el teu lloc web o bloc per promocionar la teva pàgina i ajudar la teva audiència a trobar-la.

Vols aconseguir més clients a Facebook?

Si necessites començar amb el màrqueting digital per aconseguir més clients per al teu negoci, he dissenyat uns plans de gestió de màrqueting digital ideals per a autònoms i pimes amb pressupostos petits, amb què t’assessoraré i gestionaré el teu compte comercial de Facebook per crear les teves campanyes publicitàries .

Comença a guanyar visibilitat per al teu negoci!

Nacho Ball

Dissenyador Web i Consultor Digital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *