Community Manager

Balui Digital és la teva Agència per a la Gestió de Xarxes Socials

Les Xarxes Socials són una eina de comunicació fonamental per a les empreses , sigui quin sigui el model de negoci o el sector d’activitat. Les Xarxes Socials són un nou canal gratuït on les empreses poden crear marca, comunicar-se amb els seus clients, vendre els seus productes o serveis, alhora que potencien la seva presència a Internet i augmenten la seva reputació.

La importància de les Xarxes Socials a les empreses augmenta cada dia, però gestionar comunitats en línia de forma idònia és una tasca tan imprescindible per a qualsevol negoci com a díficil i tediosa.

Per destacar a internet necessites comptar amb professionals experts en la gestió de comunitats en línia que disposin de les eines i coneixements més capdavanters per administrar perfils d’empresa a les principals Xarxes Socials. Necessites un bon Community Manager per gestionar les Xarxes Socials.

Generem Proximitat i Confiança

Creem Relacions

Pensa-ho bé, entre les milers d’opcions que pots trobar a internet quan busques un producte o servei, amb quina possibilitat decideixes quedar-te?

I la resposta és… Això és. Amb l’empresa que et genera més confiança, ja sigui per la proximitat a l’hora d’oferir els serveis o pel renom de la marca.

Escoltem la teva audiència, analitzem els seus interessos i els oferim contingut que realment els aporti alguna cosa nova i que destaqui entre la marea d’informació diària que els bombardeja en obrir les xarxes socials.

Gestión de Redes Sociales
Social Media Plan

Creem el Social Media Pla de la teva empresa

Sabies que la decisió del 90% de les empreses és que no tenen ben definit el client ideal?

T’ajudem a definir l’estratègia de comunicació a les xarxes socials de la teva empresa.

Deixa de publicar contingut sense cap ni peus!

El nostre primer pas és escoltar-te, analitzar la teva idea i els teus objectius i, a partir d’aquí, elaborar un pla d’acompanyament tenint en compte les necessitats i les metes.

Sense límits de publicacions

Això és brutal oi? 😎

A Balui Digital som molt conscients que un bon community manager ha de generar audiència i augmentar la notorietat de la teva marca.

Per això no ens agrada posar portes al camp i creiem en una Gestió de Xarxes Socials sense límit de publicacions mensuals.

Gestión Redes Sociales sin límites

Com fem la Gestió de les teves Xarxes Socials?

Publicació de Contingut

Publicarem el contingut dissenyat pel nostre equip o personal seguint un calendari editorial adaptat al teu negoci.

Resposta de Comentaris

Podem gestionar les respostes als comentaris públics dels teus seguidors perquè no t'hagis de preocupar de res.

Resposta de Missatges

Si ho desitges, encara que no t'ho recomanem, podem fer servir les converses privades amb els teus clients fins a un primer nivell.

Celebració de Sortejos

Els sorteigs a Xarxes Socials són la millor manera d'augmentar l'audiència de manera ràpida, segura i estable.

Cerca d'Influencers

Col·laborem amb diverses plataformes i serveis per ajudar-te a trobar els influencers més adequats per a la teva marca.

Social Ads

Crearem les campanyes publicitàries del teu negoci a xarxes socials.

Quan et costarà el servei de Community Manager?

Doncs mira, si et diem la veritat, per menys de 197 euros + IVA al mes no mourem un dit per les Xarxes Socials del teu negoci.

I ara, si et segueix interessant el nostre servei professional de Community Management , contacta amb nosaltres. 👇🏼

Sol·licita'ns un pressupost sense compromís

Omple el següent formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.

Fes clic en següent per respondre algunes preguntes breus sobre el teu projecte.
Introdueix els perfils de les Xarxes Socials
De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de GRUPO BALUI i domicili social situat al Carrer Silvestre Perez 27 2H, 50002, Saragossa, amb la finalitat d'atendre les vostres consultes. En compliment amb la normativa vigent, GRUPO BALUI informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats anteriorment. GRUP BALUI informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que GRUPO BALUI es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D'acord amb els drets que us confereix la normativa vigent en protecció de dades podreu exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les vostres dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament. d'aquests, dirigint la vostra petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@balui.es. Podrà adreçar-se a lAutoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna. L´enviament d´aquestes dades implica l´acceptació d´aquesta clàusula.