Consultoria Online

Emprendre mai va ser fàcil i, començar un negoci digital no és un camí de roses. Desconfia d’aquells gurus d’internet que et venen l’èxit i els guanys milionaris gairebé sense moure un dit. Per tenir èxit a internet, com en qualsevol negoci, cal currar-s’ho i seguir unes pautes.

L’èxit del teu projecte depèn de molts factors com la situació del mercat, la qualitat del teu producte o servei, el finançament… Però allò que qualsevol emprenedor o autònom necessita per treure el seu negoci endavant, a més del seu incalculable esforç i hores de feina, és deixar-se aconsellar per experts que ja han passat abans per la seva mateixa situació.

A Grupo Balui comptem amb professionals que han passat per totes les etapes de creació d’un negoci digital i sabem del que parlem. Per això, hem posat en marxa el nostre servei de Consultoria Online per a pimes i autònoms.

T'orientem en la digitalització del teu negoci

T’oferim sessions de consultoria online d’1 hora a tots els camps que afecten la transformació digital de la teva empresa.

Tant si tens negoci tradicional que vol fer el salt a internet, com si és un nou projecte del qual només tens la idea, t’assessorarem en tots els aspectes necessaris per definir l’ estratègia de digitalització de la teva empresa.

Consultoria Online de Disseny Web

Quin domini comprar? , Quina extensió és millor? , On allotjo la meva web? , Com faig el disseny? ...

Si vols fer la teva pròpia pàgina web, però no saps per on començar reserva ara una sessió de consultoria amb un dels nostres experts.Consultoria de Màrqueting Digital

No saps com atraure els teus clients potencials? No saps com configurar Facebook Ads? Necessites ajuda amb Google Ads? ...

Amb el nostre servei de Consultoria us ajudem a manejar aquestes eines i us assessorem per definir les millors estratègies.

Consultoria Online de SEO

No tens visites a la web? , la teva web no apareix a Google?, necessites més visibilitat per al teu negoci?...

Revisem la teva web i t'orientem perquè puguis solucionar els problemes que estan afectant la visibilitat de la teva web a Google.

Consultoria de Comerç Electrònic

Woocommerce o Shopify?, Mailchimp o Active Campaign?, Què és el Dropshipping?, Com augmento les meves vendes?...

T'ajudarem a resoldre aquestes preguntes i moltes més durant una hora de conversa per videoconferència o trucada telefònica.

Consultoria Online de Ciberseguretat

Necessites millorar la seguretat dels teus equips informàtics , però no saps com fer-ho? Creus que la teva web ha estat atacada? Creus que t'han robat informació?...

Reserva una sessió de consultoria amb el nostre expert en ciberseguretat i t'orientarem sobre les millors solucions per posar fora de perill la teva empresa.

Consultoría Online