Consultoria SEO

Per què la meva web no apareix a Google? 🚀

Aquesta i altres preguntes típiques sobre SEO són les que et resoldrem en tan sols una hora de consultoria online SEO, amb el nostre especialista en estratègies de posicionament en cercadors .

Realitzarem una auditoria SEO express sobre el teu lloc web per detectar els principals errors que estan afectats al posicionament de la teva web i t’orientarem perquè els puguis solucionar amb els teus propis mitjans.

Tot i que sempre és recomanable comptar amb l’experiència d’un consultor SEO que apliqui les tècniques adequades, sabem que no és barat i, per això volem donar-te l’oportunitat de fer-ho pel teu compte, aplicant unes pautes bàsiques de SEO .

De què parlarem a la Consultoria de SEO?

Com fer SEO a WordPress?

T'explicarem ràpidament tots els secrets per optimitzar el SEO del teu WordPress d'una manera senzilla.

Com fer SEO a Shopify?

SEO a Shopify? Sí, és possible. I és molt més senzill del que alguns consultors SEO o administradors web pensen. Nosaltres t'explicarem tots els trucs de SEO a Shopify .

Com millorar el SEO a Wix?

Si cerques com fer SEO a Wix per aconseguir un bon posicionament a Google, has de reservar la teva sessió ara. Et donarem alguns tipus de SEO per a Wix molt senzills.

Com es treballa el SEO On Page?

Treballar el SEO de forma interna és una cosa que tot propietari dun lloc web hauria de saber per evitar ser estafat.

Què és Linkbuilding i com es fa?

T'explicarem trucs i eines per fer linkbuilding molt útils i sense gastar-te una fortuna.

Eines analítiques

T'ensenyarem els aspectes bàsics de Google Analytics, Search Console, Google Trends i algunes altres aplicacions que no haurien de faltar al teu ordinador.

En fer la reserva de la teva sessió escriu-nos totes les preguntes que ens vulguis fer i així podrem resoldre tots els teus dubtes sobre disseny web.

Consultoría Online

Quant costa la Consultoria de SEO?

Valorem el temps moltíssim, tant el teu com el nostre. Per això només volem treballar amb gent que està realment compromesa amb els negocis o projectes digitals.

Perquè una reunió sigui productiva cal preparar-la i això requereix temps i dedicació, en molts casos exclusiva.

Només 57 €

+IVA

I, a Grupo Balui, després de molt de temps, hem comprès una de les màximes empresarials: fins al més mínim esforç requereix la seva recompensa.

Reserva ara la teva sessió de Consultoria de SEO

Trieu la data que preferiu i seguiu els passos que us indica l’aplicació. El pagament de la reserva es fa a través de PayPal. Rebràs un correu electrònic confirmant la reserva.