Balui Drive

Emmagatzematge al núvol per a Pimes i Autònoms

Segur que en el teu àmbit personal utilitzes algun servei d’emmagatzematge al núvol , com Google Drive, One Drive o Dropbox , ja sigui per emmagatzemar les fotos i alliberar espai del teu telèfon mòbil o per guardar documents personals i poder accedir-hi des de qualsevol dispositiu i lloc.

Però, t’has plantejat mai on s’emmagatzema tota la informació que puges al núvol? Confiaries les dades dels teus clients a empreses externes sense saber realment quin tractament rep tota aquesta informació?

Amb Balui Drive les teves dades i les dels teus clients sempre estaran protegits en servidors ubicats a Saragossa, Espanya, complint amb totes les garanties i normatives de protecció de dades de la Unió Europea.

Seguretat i Confidencialitat

Per a una empresa, fins i tot més que per a un individu, la qüestió de la seguretat de les dades és essencial. Què passaria si les dades sensibles de l’empresa o dels seus clients es perdessin, es destruïssin, es corrompessin o caiguessin en mans equivocades?

Els autònoms, les pimes i altres empreses necessiten un servei d’emmagatzematge al núvol per gestionar les dades que compleixi rigorosament el Reglament de Protecció de Dades per no exposar-se a possibles demandes multimilionàries.

Balui Drive és la solució perfecta pel teu negoci i és garantia de seguretat i confidencialitat.

almacenamiento ilimitado en la nube
nube multidispositivo

Sincronitza i comparteix amb el teu equip

Balui Drive us ofereix la possibilitat de tenir tota la informació de la vostra empresa centralitzada i sincronitzada en temps real amb tot el vostre equip.

Augmenta la productivitat del teu equip amb les aplicacions col·laboratives de Synology Office.

Treballa des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Balui Drive facilita el teletreball , permetent que el teu equip no es perdi cap actualització, sigui on sigui.

Característiques de Balui Drive

Emmagatzematge Il·limitat

L'únic núvol que us ofereix emmagatzematge sense límits per tan sols 7 euros + IVA per usuari al mes.

Col·laboració

Les aplicacions col·laboratives permeten crear documents i compartir-los amb el vostre equip perquè puguin editar-los en temps real.

Sincronització

Instal · la les aplicacions de Balui Drive en tots els teus equips i mantingues els teus documents actualitzats i fora de perill .

Multidispositiu

Accedeix als arxius de manera ininterrompuda des de plataformes descriptori i mòbils.

Accedeix des de qualsevol lloc

Treballa des de casa, des de la platja o des de la muntanya... Connecta't des de qualsevol part del món.

Centre de Dades a Espanya

Les vostres dades s'emmagatzemen en servidors ubicats a Espanya. Mai no sortiran de la Unió Europea.

Còpies de seguretat

Realitzem còpies de seguretat dels nostres servidors perquè no perdis absolutament res en cas de fallades tècniques o catàstrofes.

Senzill i Intuïtiu

La interfície d'usuari de Balui Drive està pensada perquè tot sigui fàcil d'utilitzar.

Vols la web que estaves esperant?

No esperis més i dóna-li al botó de sota per contactar ara mateix amb nosaltres i començar a crear una autèntica web que il·lusioni els teus visitants i acabin convertint-se en clients del teu negoci.

Contacta Ara

Encara no ho tens clar?

Continua llegint que n'hi ha més 😎

A Grupo Balui no ens conformem només amb dissenyar una maqueta dun lloc web i lliurar-la al nostre client buida, sense contingut, plena del famós lorem ipsum i sense cap imatge, deixant al client que l’ompli i que, probablement, acabi destrossant-la per no tenir ni idea de què va la cosa.

Et sona allò del que et parlo? Segur que ja t’has trobat amb molts dissenyadors que et cobren una pastura per fer-te una web ia sobre et deixen a tu el marró d’escriure els textos sense tenir ni idea de redacció optimitzada per a SEO .

A Grupo Balui sabem de la importància de posicionar una web en els primers resultats de Google i per això no deixarem que el teu carreguis amb aquesta responsabilitat. Sempre que ens deixis, ens encarregarem de la redacció de textos optimitzats per a SEO i, per descomptat, cuidarem al mil·límetre l’arquitectura del teu lloc web i l’estructura de cada pàgina. A més, podem facilitar-te imatges optimitzades per a SEO perquè tu no hagis de fer res més que esperar.

Diseñador Web

D'acord, molt bé... Però,

quant de temps hauré d'esperar per tenir la meva web a punt?

És bona pregunta, no? Doncs el que és dolent, és que no et puc donar una resposta ara mateix. Em sap molt de greu però és que crear pàgines web ben fetes requereix el seu temps. I això és el que fem a Grupo Balui, llocs web optimitzats per a SEO de qualitat.

Si vols tenir un nyap de pàgina web, podria tenir-la llesta en mitja tarda, però si això és el que vols, millor que et busquis un altre dissenyador. Nosaltres, com a mínim, trigarem una setmana a presentar-te la primera maqueta perquè ens diguis si t’agrada la feina i l’enfocament escollit o si vols fer una volta de rosca. I això per a un lloc web bàsic, de 4 o 5 pàgines. Les típiques pàgines de contacte, qui som, què fem… a part de la home, és clar.

Si la teva web és més complexa és possible que ens allarguem un mes per poder presentar-te un projecte definitiu del teu gust, completament funcional i que compleixi tots els requisits. En qualsevol cas, el nostre equip de disseny sempre estarà en contacte amb tu i et mantindrà al dia de l’estat del projecte.

Demana informació

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu com més aviat millor.

GRUP BALUI com a Responsable del Tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta la teva consulta o petició. La base de legitimació és el teu consentiment manifestat a la casella d'acceptació de la nostra política de privadesa. No està prevista la comunicació de les dades, llevat de compliment de obligacions legals. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addiciona i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privadesa.

Preguntes Freqüents

En primer lloc, UX (User Experience) es refereix a la manera com els usuaris interactuen amb un producte o servei. D'altra banda, UI (User Interface) està centrat a la part visual.

En aquest sentit, si UX se centra a conèixer les necessitats dels usuaris i satisfer-les, aconseguint un resultat que sigui beneficis per a ells, UI s'encarrega que aquest resultat sigui atractiu visualment.

D'aquesta manera, podem comprendre que tots dos han d'anar de la mà , ja que no serveix de res un disseny bonic a ulls del client si aquest no satisfà les seves necessitats. Per això, l'objectiu final del disseny UX/UI és que l'usuari gaudisca del producte.

El User Interface permet una intuïtiva navegació del lloc web, ja que ni tan sols el lloc més bonic aconseguirà satisfer els visitants si no pots navegar correctament.

  • UI o també anomenada User Interface (Interfície d'Usuari), es refereix a la creació de la interfície, que pot ser gràfica o desenvolupada per tecnologies com HTML, CSS, YUI, jQuery, etc.
  • UX o User Experience (Experiència d'usuari) fa referència a la usabilitat que té cert lloc web des de la perspectiva de l'usuari que el visita.