Experts a Shopify

A Balui Digital comptem amb experts en shopify certificats ✅

Com a dissenyadors web professionals i experts en Shopify , estem profundament convençuts que aquesta eina de gestió de botigues en línia és actualment un dels millors CMS de comerç electrònic per la seva senzillesa, funcionalitats i la seva legió de socis i col·laboradors com Google i Facebook .

Shopify fa la vida més fàcil als comerciants i, sobretot, sigui l’ eina perfecta per a petits emprenedors o comerciants locals sense experiència en el comerç electrònic que vulguin fer el salt al món en línia.

Per què hauries d'obrir la teva botiga en línia a Shopify?

Personalització flexible

Lloc web, botiga en línia i bloc totalment personalitzables mitjançant un editor molt intuïtiu i senzillíssim d'utilitzar. Colors, imatges, vídeos, gifs.

Fàcil gestió de botigues

Controla l'inventari, les comandes, els clients, les campanyes de publicitat, i la teva estratègia d'email màrqueting des d'un mateix Panell de Control.

Seguretat i Confiança

Shopify et garanteix total seguretat en els pagaments mitjançant certificats SSL de 256 bits i la seva plataforma de pagaments Shopify Payments adaptada a la normativa europea PCI-DSS.

Aplicacions externes

Shopify us ofereix més de 6000 aplicacions
que et permetran afegir funcionalitats extres a la teva botiga en línia per adaptar-la a les necessitats dels teus clients.

Internacionalització

Podràs vendre a qualsevol racó del món i traduir la teva web a qualsevol idioma que necessitis i acceptar les formes de pagament habituals de cada regió.

Creixement sense límits

Shopify et garanteix ample de banda, inventari de productes i dades de clients il·limitats, perquè puguis tenir tot el teu catàleg en línia.

Suport 24/7

Amb Shopify disposareu d'atenció al client en anglès les 24 hores. En espanyol, el vostre horari d'atenció al client és més reduït, però igual d'efectiu.

Venda Multicanal

Ven a través dAmazon, Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok i més sincronitzant automàticament el teu inventari de Shopify amb aquests canals de vendes.

Analítiques detallades

Coneix l'estat del teu negoci a temps real amb les Analítiques completes de Shopify. Analitza els resultats de les teves accions de màrqueting i pren les decisions adequades.

Si no tens un pressupost molt elevat per començar a vendre en línia, Shopify és la teva millor opció ja que la seva tarifa mensual bàsica és molt assequible. Però has de tenir en compte que els costos de la plataforma s’aniran incrementant a mesura que el teu negoci creixi i les necessitats augmentin.

Creem la teva botiga online a Shopify

Si no tens temps per realitzar totes les configuracions necessàries per obrir la teva botiga online a shopify , no et preocupis, els nostres experts a Shopify ho faran per tu en temps record i amb total garantia de satisfacció. En menys d’una setmana podràs tenir la teva botiga totalment llesta per començar a vendre als teus clients a tot el món.

 • Configuració bàsica de la botiga.
 • Selecció del tema (plantilla) més adequat per a les teves necessitats
 • Disseny de material gràfic i redacció de textos optimitzats per a SEO a Shopify.
 • Connexió amb el teu catàleg.
 • Creació de menús de navegació.
 • Configuració dimpostos i enviaments.
 • Configuració de checkout o pantalla de pagament.
 • Disseny d’emails automatitzats (benvinguda, agraïment, carretó abandonat…).
 • Creació de pàgines de contingut.
 • Connexió amb Xarxes Socials.
 • Configuració de les botigues a Facebook, Instagram, Pinterest i Google Shopping.
 • Treballs de codificació per personalitzar sense límits la teva botiga de shopify.
diseño web shopify

Sol·licita'ns un pressupost sense compromís

Omple el següent formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.