fbpx

Experts a Shopify

A Balui Digital comptem amb experts en shopify certificats ✅

Com a dissenyadors web professionals i experts en Shopify , estem profundament convençuts que aquesta eina de gestió de botigues en línia és actualment un dels millors CMS de comerç electrònic per la seva senzillesa, funcionalitats i la seva legió de socis i col·laboradors com Google i Facebook .

Shopify fa la vida més fàcil als comerciants i, sobretot, sigui l’ eina perfecta per a petits emprenedors o comerciants locals sense experiència en el comerç electrònic que vulguin fer el salt al món en línia.

Per què hauries d'obrir la teva botiga en línia a Shopify?

Personalització flexible

Lloc web, botiga en línia i bloc totalment personalitzables mitjançant un editor molt intuïtiu i senzillíssim d'utilitzar. Colors, imatges, vídeos, gifs.

Fàcil gestió de botigues

Controla l'inventari, les comandes, els clients, les campanyes de publicitat, i la teva estratègia d'email màrqueting des d'un mateix Panell de Control.

Seguretat i Confiança

Shopify et garanteix total seguretat en els pagaments mitjançant certificats SSL de 256 bits i la seva plataforma de pagaments Shopify Payments adaptada a la normativa europea PCI-DSS.

Aplicacions externes

Shopify us ofereix més de 6000 aplicacions
que et permetran afegir funcionalitats extres a la teva botiga en línia per adaptar-la a les necessitats dels teus clients.

Internacionalització

Podràs vendre a qualsevol racó del món i traduir la teva web a qualsevol idioma que necessitis i acceptar les formes de pagament habituals de cada regió.

Creixement sense límits

Shopify et garanteix ample de banda, inventari de productes i dades de clients il·limitats, perquè puguis tenir tot el teu catàleg en línia.

Suport 24/7

Amb Shopify disposareu d'atenció al client en anglès les 24 hores. En espanyol, el vostre horari d'atenció al client és més reduït, però igual d'efectiu.

Venda Multicanal

Ven a través dAmazon, Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok i més sincronitzant automàticament el teu inventari de Shopify amb aquests canals de vendes.