fbpx

La Guia definitiva per Digitalitzar el teu negoci amb seguretat

Descobreix les claus per potenciar el teu negoci a internet mentre el mantens fora de perill de hackers i pirates informàtics.

Play Video about DIGITALIZA TU NEGOCIO CON SEGURIDAD

A Balui Digital, Agència d’Estratègia Digital de Saragossa i Mallorca , hem creat una Guia per Digitalitzar el vostre Negoci amb Seguretat orientada a autònoms i propietaris de pimes amb pocs coneixements d’Internet per fer-vos més fàcil el camí de la digitalització.

Vivim en una època de gran desenvolupament tecnològic. La digitalització de les petites i mitjanes empreses s’ha convertit en un procés important que les empreses no poden obviar si volen destacar davant de la seva competència.

A causa de la crisi del coronavirus, les empreses han accelerat la digitalització per poder treballar de forma remota i continuar amb activitats. Saber com integrar noves tecnologies és fonamental per mantenir viu i en creixement el seu negoci, ja que li permet competir en un mercat que altrament estaria en canvi constant.

La digitalització d‟un negoci físic existent o nou comença amb la implementació d‟eines i plataformes digitals que ajudin a potenciar i millorar tots els processos servint-se d‟Internet.

Si penses que la digitalització és només per a grans empreses estàs perdent el temps i, amb total seguretat, molts diners. Iniciar el procés de digitalització quan el teu negoci encara és petit permet més flexibilitat i agilitat per canviar a curt termini i en reduirà enormement el cost, tant a curt com a llarg termini.

Aquesta guia és per a tu si:

digitalización de autónomos

Ets autònom

I necessites automatitzar els teus processos de captació de clients i d’administració del teu negoci (facturació, impostos, nòmines…) per dedicar més temps als teus clients i al teu, tan merescut, descans.

digitalización de pymes

Tens una PIME

I vols optimitzar els teus processos interns, l’automatització del màrqueting i la gestió de clients aprofitant millor el teu temps i els empleats per aconseguir un augment de la productivitat.

Ets propietari d'un negoci tradicional

I vols fer front a la teva competència i augmentar el nombre de clients potencials oferint els teus productes i serveis a qualsevol part d’Espanya o del món.

Si tens un d'aquests negocis, aquesta guia també és per a tu

Perruqueries i Barberies

Papereries i Llibreries

Gimnasos

Botigues de Moda

Botigues de Joguines

Botigues de Subministraments per a Animals

Bufet d’advocats

Gestories

Restaurants i Bars

Agències de Viatges

Assessories

Entrenadors Personals

Per què has de digitalitzar la teva empresa?

Beneficis de digitalitzar el teu negoci

Millores l'experiència del client

Els consumidors tenen diverses ofertes a les seves demandes. Per això, contínuament escolliran la que els dóna la millor experiència de client .

La digitalització del teu negoci no només possibilita oferir el teu producte o servei en qualsevol moment i lloc sinó que a més t’acosta als teus consumidors per mitjà d’una comunicació més directa i personalitzada . Un dels factors més valorats pels consumidors.

No obstant això, l’optimització en la comunicació no és l’únic que cal tenir en compte. Aconseguir una experiència dusuari òptima marcarà la diferència.

Augmentes la satisfacció dels teus treballadors

La digitalització allibera els empleats de la realització de tasques farragoses i repetitives. Un bon procés de digitalització redueix al mínim temps aquestes tasques, fent-les a més molt més fluides.

El resultat és que els professionals tindran molt més temps per dedicar-se a tasques més creatives , amb veritable valor per a ells mateixos i per a l’organització per a la qual treballen.

Un treballador motivat és sinònim de més rendibilitat personal i col·lectiva i la millor manera de retenir els millors talents.

Redueixes costos i augmentes la productivitat

L’ estalvi de costos que implica la digitalització de tota la documentació que produeixen les empreses provoca que la inversió inicial que dediquem al procés tingui un retorn positiu força veloç.

Incrementar la productivitat al teu comerç significa aconseguir automàticament un estalvi tant de temps, com de costos en tots els departaments del negoci.

L’automatització és un procés que per si mateix ens assegura la supressió d’errors humans , per tant redueix en gran mesura costos i temps.

Àmplies els teus horitzons de mercat

En restablir el model de negoci a un en què s’aprofiti al màxim la tecnologia per automatitzar processos i generar fluxos dinàmics de treball, s’implanten noves estructures empresarials a què abans no es tenia accés.

Immediatament comencen a obrir-se noves portes per comercialitzar amb els productes o serveis, sense importar el lloc on es trobi el client.

La digitalització empresarial permet internacionalitzar els productes o serveis que oferim, generant importants augments de facturació.

Riscos i Amenaces del procés de digitalització

Digitalitza el teu negoci sense posar en risc la teva informació

Les empreses estan exposades a una sèrie d’amenaces de ciberseguretat, com ara atacs de phishing, malware i ransomware. Tots aquests atacs poden tenir un impacte significatiu en la capacitat de lempresa per realitzar els seus processos digitals de manera eficient.

Per això és important que l’empresa prengui mesures per protegir-se contra aquestes amenaces.

Robatori d'informació sensible

La fugida d’informació és una de les principals amenaces a la seguretat de les empreses actualment.

Això és perquè cada vegada més empreses estan digitalitzant els seus processos i, consegüentment, guardant grans quantitats de dades sensibles en servidors i sistemes electrònics.

Si aquestes dades cauen en mans equivocades, poden ser utilitzades per a fins il·lícits, com ara el robatori d’identitat o el frau.

Parada de la producció

Els atacs de ransomware contra els sistemes d’una empresa poden ser totalment devastadors i arribar a paralitzar completament la seva producció, canals de comunicació i sistemes de facturació, entre altres àrees fonamentals per al funcionament normal.

Saber com protegir-se d’un atac de ransomware és fonamental per garantir la supervivència d’una empresa.

Sancions i Indemnitzacions

Si la teva empresa es veu afectada per un ciberatac i no disposes de sistemes de ciberseguretat per protegir la teva informació sensible i la dels teus clients, hauràs de fer front a les sancions que les administracions públiques determinin per actuar de forma negligent.

A més, si el robatori d’informació afecta els teus clients, la teva empresa haurà de fer front a les indemnitzacions que els puguin correspondre.

Per evitar haver de fer front a costos que podrien portar el teu negoci a la fallida només cal una opció: LA PROTECCIÓ.

Què trobaràs a la guia per digitalitzar el teu negoci amb seguretat?

Dominis i Hosting

Les claus per triar la base de la teva estratègia digital.

On crear la teva web

Et mostrem com seleccionar el millor constructor web.

Quin CRM triar?

T'ensenyem les funcions que hauria de fer el teu CRM.

Màrqueting Digital

Descobreix on anunciar el teu negoci per tenir èxit.

Xarxes Socials

Coneix els canals més adequats per relacionar-te.

Ciberseguretat

Les claus per protegir el teu negoci de ciberatacs.

Què passa si no digitalitzes la teva empresa o negoci?

En un món on cada vegada més negocis estan adoptant tecnologies digitals per millorar i competir, aquells que no fan el mateix es troben cada cop més endarrerits. Si la teva petita empresa no està digitalitzada, pots estar perdent una gran oportunitat de créixer i expandir-te.

La tecnologia digital pot oferir-te molts avantatges, com una eficiència més gran en les teves operacions, millor comunicació amb els teus clients i accés a nous mercats.

Si no et digitalitzes, podries quedar-te per darrere els teus competidors i perdre terreny en un mercat cada cop més saturat.

Aconsegueix ara la Guia definitiva per Digitalitzar el teu negoci amb seguretat

Qui som?

Som una Agència d´Estratègia Digital amb seus a Saragossa i Mallorca i tenim un objectiu molt clar:

“Ajudar els autònoms i propietaris de petites i mitjanes empreses a digitalitzar els seus negocis d’una manera responsable, sostenible en el temps i amb garanties de seguretat davant de les amenaces que comporten els processos de transformació digital.”

Si vols conèixer més de nosaltres subscriu-t’hi, descarrega la teva guia per digitalitzar el teu negoci amb seguretat i, a més, podràs accedir a un pdf amb el nostre catàleg de serveis complet.

Aquest lloc web no està afiliat a Facebook ni a cap entitat de Meta. Quan deixes Facebook, no és la seva responsabilitat, és responsabilitat del nostre lloc web. Fem tot el possible per indicar i mostrar clarament totes les proves del producte i fer servir resultats reals. No venem el vostre correu electrònic ni cap informació a tercers. Mai fem cap tipus de correu brossa. Si teniu alguna pregunta, no dubteu a utilitzar l’enllaç de contacte de la nostra web i parleu amb nosaltres durant l’horari comercial de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 i de 16:30 a 20:30. Llegim i responem tots els missatges per ordre d’arribada.