fbpx

Hosting Web a Saragossa

Hosting al millor preu

Allotjament web a Saragossa amb tecnologia SSD NVMe.

Hosting Maño

A Balui Digital oferim el millor servei de hosting a Saragossa perquè puguis allotjar la web del teu negoci sense anar-te’n gaire lluny.

Trieu un dels nostres plans de hosting web predissenyats o contacta amb nosaltres per dissenyar el teu propi pla, d’acord amb les teves necessitats.

Contractant l’ allotjament web amb nosaltres us assegureu un servei de primera qualitat amb un tracte proper i personalitzat que altres empreses són incapaços d’oferir.

alojamiento web en zaragoza

Hosting SSD NVMe

El hosting compartit més ràpid. Amb la tecnologia de discos SSD NVMe aconseguim fins a 25 vegades més velocitat que amb els tradicionals discos SSD.

Hosting WordPress

Instal·la WordPress a l'instant amb el millor hosting compartit per a WordPress amb tecnologia SSD NVMe de Saragossa.

Hosting Woocommerce

Amb el pack e-commerce predefinit podràs instal·lar Woocommerce en senzills passos en contractar el teu hosting compartit amb nosaltres.

Hosting Prestashop

En contractar un dels nostres plans de hosting compartit per instal·lem gratis Prestashop , una de les millors eines de comerç electrònic.

Per què hauries de triar el hosting de Balui Digital?

Velocitat

Amb els discos SSD NVMe el teu lloc web serà molt més ràpid i segur.

Optimització

Actualitzem els nostres servidors i evitem fer overselling de recursos.

Seguretat

Amb Imunify360 assegurem el vostre lloc web evitant qualsevol tipus d'atac.

Backups

Còpies de seguretat diàries gratuïtes conservant les dades fins a 30 dies.

Autoinstal·lador

Des del teu tauler de control podràs instal·lar les teves aplicacions web i CMS preferits.

Suport

Suport personalitzat, proper i de tu a tu per resoldre qualsevol incidència.

Monitorització

Supervisem els nostres sistemes les 24 hores cada dia de l'any.

Migració

Migració web i correu gratuïta inclosa a tots els nostres plans de hosting.

Backup automatitzat gratuït

Còpies de Seguretat en Servidor Extern Incloses

En contractar el Hosting de Balui Digital t’incloem completament de franc el servei de còpia de seguretat en servidor extern proporcionant una capa addicional de seguretat en cas de produir-se qualsevol fallada tècnica o atac informàtic mal intencionat.

copia de seguridad en servidor externo
panel de control plesk
La teva web amb IP espanyola

Centre de dades a Espanya

Els nostres centres de dades estan ubicats a Saragossa i València i estan dotats d’una excel·lent infraestructura tècnica que en garanteix el funcionament i la seguretat.

Tenir una IP espanyola per al teu lloc web és fonamental per a:

Preguntes freqüents sobre Hosting

Què és un hosting?

Un hosting és un servei que permet als usuaris allotjar o emmagatzemar el vostre lloc web en un servidor en línia, perquè pugui ser accessible a través d'Internet. Un hosting és essencial per a qualsevol lloc web, ja que lallotjament en un servidor permet que el lloc estigui disponible en línia les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Els serveis de hosting ofereixen diferents plans i opcions, que varien en funció de la capacitat demmagatzematge, lample de banda, la seguretat, el suport tècnic i altres característiques. Alguns hosts també ofereixen serveis addicionals, com ara eines de construcció de llocs web, correus electrònics personalitzats i certificats de seguretat SSL.

Quins tipus de hosting hi ha?

Hi ha diversos tipus de hosting disponibles per allotjar llocs web, els quals es diferencien en termes de rendiment, flexibilitat i cost. A continuació, es presenten els tipus de hosting més comuns:

 1. Hosting compartit: En aquest tipus de hosting, diversos llocs web s'allotgen en un mateix servidor i comparteixen els recursos del servidor, com l'espai d'emmagatzematge, l'amplada de banda i la potència de processament. És una opció econòmica i fàcil dusar per a llocs web petits o amb trànsit moderat.

 2. Hosting VPS (Servidor Privat Virtual): En un hosting VPS, el servidor es divideix en diverses màquines virtuals, cadascuna amb recursos i capacitats pròpies. Els llocs web allotjats en un hosting VPS tenen més flexibilitat i control que en un hosting compartit, i són adequats per a llocs web de mida mitjana que requereixen més recursos.

 3. Hosting Dedicat: En un hosting dedicat, s'allotja un lloc web en un servidor dedicat complet, cosa que significa que el lloc web té accés exclusiu a tots els recursos del servidor. És una opció costosa, però ofereix un alt rendiment, seguretat i flexibilitat per a llocs web amb molt de trànsit i aplicacions exigents.

 4. Hosting al Núvol: En aquest tipus de hosting, els llocs web s'allotgen en una xarxa de servidors interconnectats, cosa que significa que els recursos del servidor estan disponibles en línia segons sigui necessari. És una opció escalable i flexible, adequada per a llocs web que experimenten fluctuacions al trànsit.

Cada tipus de hosting té els seus avantatges i desavantatges, per la qual cosa és important triar el tipus de hosting que millor s'adapti a les necessitats i objectius del vostre lloc web.

Com triar un servei de hosting?

Lelecció dun servei de hosting adequat és una part important de lèxit del seu lloc web. Per triar el millor servei de hosting per al vostre lloc web, podeu seguir els passos següents:

 1. Determineu les necessitats del vostre lloc web: Abans d'escollir un servei de hosting, determineu les necessitats del vostre lloc web, incloent-hi el trànsit esperat, l'espai d'emmagatzematge requerit, les aplicacions necessàries, la seguretat i el suport tècnic.

 2. Investigueu i compareu proveïdors de hosting: Investigeu els proveïdors de hosting i compareu els vostres plans, característiques i preus. Assegureu-vos de llegir opinions i comentaris daltres usuaris per tenir una idea de la qualitat del servei.

 3. Verifiqueu la qualitat del suport tècnic: Assegureu-vos que el proveïdor de hosting tingui un suport tècnic eficient i disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Verifiqueu si ofereixen suport per telèfon, xat en viu i correu electrònic.

 4. Considereu la seguretat: La seguretat és una preocupació important per a qualsevol lloc web. Verifiqueu si el proveïdor de hosting ofereix mesures de seguretat com ara còpies de seguretat diàries, certificats SSL i protecció contra atacs.

 5. Proveu abans de comprar: Alguns proveïdors de hosting ofereixen una prova gratuïta o una garantia de devolució de diners. Aprofiteu aquesta opció per provar el servei abans de comprometre's amb un pla a llarg termini.

 6. Considereu el preu: El preu és un factor important, però no l'únic a considerar. Assegureu-vos de triar un servei de hosting que ofereixi un bon equilibri entre preu i qualitat de servei.

En resum, en triar un servei de hosting, és important tenir en compte les necessitats del vostre lloc web, la qualitat del suport tècnic, la seguretat, la qualitat del servei i el preu. En prendre el temps per investigar i comparar diferents proveïdors, podeu trobar el servei de hosting adequat per al seu lloc web.

Què és lample de banda dun hosting?

L'amplada de banda d'un hosting fa referència a la quantitat de dades que es poden transferir entre el servidor de hosting i els visitants del lloc web en un període de temps determinat. És el terme que es fa servir per descriure la capacitat de transferència de dades que té una connexió a Internet.

L'amplada de banda es mesura generalment en gigabytes (GB) o terabytes (TB) per mes. Els proveïdors de hosting ofereixen diferents plans de hosting amb diferents límits dample de banda, que varien segons el tipus de hosting i el proveïdor.

Quan un visitant accedeix a un lloc web allotjat en un servidor de hosting, es descarreguen diversos elements del lloc web, incloent imatges, fitxers de vídeo i àudio, i fitxers HTML i CSS. Cada cop que un visitant accedeix al lloc web, es consumeix una quantitat d'amplada de banda. Si el lloc web té un trànsit alt, podeu esgotar el límit d'amplada de banda del pla de hosting i afectar el rendiment del lloc web.

Per tant, és important triar un pla de hosting amb suficient ample de banda per satisfer les necessitats del vostre lloc web. Al mateix temps, també és important optimitzar el lloc web per reduir la mida dels fitxers i minimitzar la quantitat d'amplada de banda utilitzat.

Com funciona un allotjament web?

Un allotjament web funciona mitjançant l'assignació d'un espai a un servidor web per allotjar els fitxers i les dades d'un lloc web, perquè puguin ser accessibles a través d'Internet. A continuació, es descriu el procés bàsic de com funciona un allotjament web:

 1. Selecció del proveïdor dallotjament web: El propietari del lloc web ha de triar un proveïdor dallotjament web que ofereixi plans de hosting adequats per a les seves necessitats, com espai demmagatzematge, ample de banda, suport tècnic i seguretat.

 2. Registre d'un domini: Perquè un lloc web sigui accessible a través d'Internet, cal un nom de domini únic i registrat. El propietari del lloc web ha de registrar un nom de domini amb un registrador de dominis i configurar la informació de DNS (Sistema de Noms de Domini) perquè el domini apunti al servidor de hosting.

 3. Pujada de fitxers: Un cop s'ha configurat l'espai d'allotjament, el propietari del lloc web pot carregar els fitxers del vostre lloc web al servidor de hosting utilitzant un protocol de transferència de fitxers (FTP) o un tauler de control del hosting .

 4. Configuració de la base de dades i l'aplicació: Si el lloc web utilitza una base de dades i una aplicació, el propietari del lloc web les ha de configurar al servidor de hosting. Això pot incloure la creació d'una base de dades, la instal·lació de l'aplicació i la configuració de les credencials d'accés.

 5. Accés i manteniment del lloc web: Quan el lloc web està allotjat, el propietari del lloc web pot accedir-hi a través del nom de domini registrat i realitzar actualitzacions, modificacions i manteniment regular.

En resum, lallotjament web funciona com un servei que permet als propietaris de llocs web allotjar els seus arxius i dades en un servidor en línia, perquè puguin ser accessibles a través dInternet. El procés implica la selecció d'un proveïdor d'allotjament web, la pujada de fitxers, la configuració de la base de dades i l'aplicació, i l'accés i el manteniment continu del lloc web.