Identitat Corporativa Digital

Branding Corporatiu per a pimes i autònoms

Tots els nostres serveis no serien res sense una base sòlida, la identitat corporativa digital o el branding de la teva empresa o negoci.

El disseny de la identitat corporativa és de vital importància per a una empresa ja que fa referència a l’ aspecte visual i gràfic de la marca , tant a internet com al món offline.

Dissenyar la identitat corporativa del teu negoci ajudarà que els teus clients reconeguin fàcilment la teva marca en veure un anunci, un correu electrònic, en entrar a la teva pàgina web o visitar les xarxes socials.

Identifiquem els valors del teu negoci

Quan vas tenir la idea de crear el teu negoci, el teu projecte i tu us vau connectar de tal manera que els vostres valors van passar a formar part dels valors de la teva empresa.

Els valors de la teva empresa són molt poderosos i els has de tenir sempre presents ja que estan implícits al nostre producte o servei ia la nostra marca.

Definir els valors duna empresa pot ser un veritable repte. Les empreses sempre estan en constant evolució i els seus valors no haurien de ser inamovibles.

Valores de Marca

Analitzem el teu sector

Realitzem una anàlisi de la teva competència per descobrir el valor diferencial del teu negoci i centrar la teva estratègia en allò que fa que el teu negoci sigui únic.

Dissenyem la identitat visual del teu negoci

Dissenyem tots els elements que representen la teva marca:

Targetes de presentació, els sobres, els correus electrònics, les factures, portafolis, plantilles per a cartes…

Imagen Corporativa Digital

Sol·licita'ns un pressupost sense compromís

Omple el següent formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.

Fes clic en següent per respondre algunes preguntes breus sobre el teu projecte.
De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de GRUPO BALUI i domicili social situat al Carrer Silvestre Perez 27 2H, 50002, Saragossa, amb la finalitat d'atendre les vostres consultes. En compliment amb la normativa vigent, GRUPO BALUI informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats anteriorment. GRUP BALUI informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que GRUPO BALUI es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D'acord amb els drets que us confereix la normativa vigent en protecció de dades podreu exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les vostres dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament. d'aquests, dirigint la vostra petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@balui.es. Podrà adreçar-se a lAutoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna. L´enviament d´aquestes dades implica l´acceptació d´aquesta clàusula.