Manteniment Web

La teva web sempre llista 👷‍♂️ amb el nostre servei de manteniment web

Ara pots externalitzar les tasques de manteniment de la teva web i centrar-te en la gestió de la teva empresa i latenció als teus clients.

Oblida’t dels problemes amb la teva web i deixa que nosaltres solucionem totes les incidències que puguin sorgir al teu lloc web.

Amb nosaltres mai t’hauràs de preocupar d’actualitzar la versió PHP o els plugins del teu WordPress i el tema de la teva Botiga Online de Shopify estarà sempre actualitzat.

Per què contractar un servei de manteniment web?

Estem avorrits de trobar-nos amb clients que ens demanen una web nova o un redisseny total de la seva web perquè la seva ha deixat de funcionar i, després de fer una auditoria de la web, descobrim que l’única errada és que ningú s’ha preocupat d’actualitzar-la.

Una pàgina web és com un nen que va creixent a poc a poc i necessita moixaines, menjar, entreteniment i ordre… Tenir una pàgina web implica mantenir-la neta, ordenada i actualitzada. Al capdavall la teva web és l’aparador online del teu negoci.

No serveix de res tenir la web més bonica d’internet si no la mantens i cuides com un nadó.

Una web es como un bebe

Quins avantatges teniu contractar el manteniment d'una web?

El manteniment web és fonamental per ajudar-te a escalar el teu negoci. Els visitants que accedeixin a la teva web tindran una bona experiència d’usuari, cosa que generarà confiança i acabaran convertint-se en clients del teu negoci.

Què inclou el servei de manteniment web?

Actualitzacions

Mantenim la teva web de WordPress, Wix o Shopify completament actualitzada, amb les darreres versions de temes, plugins, php...

Back Ups

Realitzem còpies de seguretat diàries i les emmagatzemem durant 30 dies per recuperar les dades en cas d'errors greus.

Seguretat Web

Creem regles que reforcen la seguretat de la teva web i eviten el codi maliciós i possibles atacs. Evitem l'accés de visitants no autoritzats, bots i altres atacs humans o automàtics

Monitorització

Utilitzem anàlisis automatitzades per detectar caigudes del teu lloc web o intrusions malicioses i posar solució com més aviat millor.

Suport tècnic

En menys de 24 hores reparem possibles errors que puguin sorgir en qualsevol aspecte funcional del vostre lloc web.

Actualització de continguts

Si ho necessites, podem actualitzar els continguts de la teva web per tu. Textos, imatges, preus...

Millores de disseny

Podem fer retocs en el disseny de la teva web per adaptar-la ràpidament a les necessitats del teu negoci a cada moment

Optimització de la web

Solucionarem qualsevol problema que estigui afectant la velocitat de càrrega de la teva web.

Quant costa el servei de manteniment web?

Els nostres tècnics de seguretat i manteniment web realitzaran una Auditoria de la teva Web (valorada en més de 350 euros) completament GRATIS i, en funció del resultat de l’auditoria, elaborarem un informe detallat i et recomanarem l’opció que millor s’ajusti a les teves necessitats.

A Grupo Balui comptem amb quatre plans de manteniment web per a llocs dissenyats a Shopify i WordPress* que s’ajusten a tots els pressupostos i necessitats.

Plans de Manteniment Web

Bàsic

des de 37 / mes +IVA
 • Actualització WordPress
 • Actualització de plugins***
 • Actualització de temes***
 • Còpies de seguretat diàries
 • Plugin d'Optimització Web
 • Suport via email tiquet
 • 1 hora de Consultoria
 • Suport Woocommerce

Premium

des de 97 / mes + IVA
 • Tot allò inclòs a "Pro"
 • 3 hores millores de disseny
 • 1 hora d'Assessoria SEO
 • Monitorització 24/7
 • Suport via Whatsapp
 • Reparacions Urgents

Si cap dels nostres plans s’ajusta a les vostres necessitats contacta amb nosaltres i dissenyarem un pla exclusiu per a tu.

Els nostres plans de manteniment web no tenen permanència, te’n pots anar quan vulguis.

*Els plans de manteniment web estan pensats per a llocs dissenyats a WordPress i allotjades als nostres servidors. Si la teva web està allotjada en un altre proveïdor sol·licita’ns informació.

**El suport via email és proporcionat a través de l’ Àrea de Clients de la nostra web.

***En cap cas no s’inclouen els costos de les llicències de plugins i temes premium.

Necessites una feina puntual?

Si no vols contractar un pla i només necessites una feina puntual, podem oferir-te els nostres serveis de manteniment web per 40 euros/hora + IVA.

Demana el teu pressupost ara

I posa la teva web a punt per impressionar els teus visitants.

Omple el següent formulari perquè et puguem ajudar.

Fes clic en següent per continuar
GRUP BALUI com a Responsable del Tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta la teva consulta o petició. La base de legitimació és el teu consentiment manifestat a la casella d'acceptació de la nostra política de privadesa. No està prevista la comunicació de les dades, llevat de compliment de obligacions legals. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addiciona i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privadesa.

Preguntes Freqüents

Una pàgina web necessita estar actualitzada per detectar vulnerabilitats i possibles atacs de codi maliciós (malware).

Mentre que Shopify i Wix proporcionen un CMS completament segur amb actualitzacions automàtiques, WordPress en ser un CMS de codi obert requereix més atenció i una actualització constant per part del propietari del lloc web.

El manteniment web que fem a Grupo Balui està enfocat a evitar caigudes del lloc web ocasionades principalment per una manca d'actualització dels elements de la web.

A més, realitzem tasques de disseny web senzilles per mantenir un aspecte visual òptim del lloc i optimitzem la velocitat de càrrega per millorar l'experiència d'usuari.

Si disposes de les llicències dels plugins i temes premium treballarem a les actualitzacions de tots ells.

Si desitges adquirir un plugin o tema premium el podem gestionar per tu, afegint el cost a la factura mensual corresponent.

Has de tenir en compte que, generalment, les llicències es renoven anualment.

Emmagatzemem les còpies de seguretat als nostres servidors, un màxim de 30 dies.

Si desitges emmagatzemar les còpies en un servidor extern i per més temps consulta amb el nostre servei d' Atenció al Client .

En funció del pla que tinguis contractat us oferim una o dues hores de Conultoria al mes.

En aquestes sessions de consultoria, que programarem al començament de cada mes, ens podràs plantejar tots els dubtes sobre WordPress i Shopify que et sorgeixin.

Si abans de la reunió ens envieu un correu electrònic amb tots els vostres dubtes la sessió serà molt més productiva.

A més, amb el Pla de Manteniment Premium tens una sessió d'Assessoria SEO gratuïta on t'aconsellarem sobre com optimitzar la teva web perquè posicioni correctament a Google.