fbpx

Màrqueting Digital

A Balui Digital ens apassiona la publicitat en línia… 😍

Si hi ha alguna cosa en què vam coincidir tot l’equip de Balui Digital és que quan vam començar a fer servir internet, més o menys per l’any 1995 (això els més vells), una de les coses que més ens cridava l’atenció de les pàgines web eren els bàners publicitaris. Alguns eren fixos i una mica sosaines, però altres ens deixaven amb la boca oberta i, per descomptat, acabaves punxant a veure què passava.

Amb els banners va néixer la publicitat en línia o el màrqueting digital i, gairebé al mateix temps, arribava per quedar-se l’ email màrqueting , del que també sabem alguna cosa a Grupo Balui. I, una mica més tard van aparèixer els molestos i de vegades odiats pop ups.

Però el que sens dubte va canviar radicalment la manera de fer publicitat va ser el naixement de Google Adwords l’any 2000, el que avui és Google Ads i, només cinc anys més tard, l’aparició de la plataforma d’anuncis de Facebook, que avui dia ja superen la televisió quant a la inversió en publicitat de les marques.

Què trobaràs en aquesta pàgina?

Màrqueting a cercadors (SEM)

Has sentit alguna vegada això de “si no ets a Google no existeixes” ? Doncs la veritat és que no hi pot haver una frase més autèntica i, si el teu negoci ja té una web, ja t’hauràs adonat.

Els usuaris d’internet cada cop som més ganduls i amb prou feines consultem els primers resultats de la cerca, per la qual cosa ja ni tan sols val aparèixer a la segona pàgina de Google per tenir bons resultats.

Per això és molt important incloure a la nostra estratègia de posicionament en cercadors , les campanyes de publicitat en cercadors , el que es coneix com SEM o Search Engine Marketing .

Publicidad en Google Ads

I ara és quan em dius que si ja ets a la primera pàgina de Google, per què necessites pagar… Doncs deixa’m que t’expliqui els avantatges que té anunciar-se a Google i quan et pot ser útil.

Quins avantatges té fer SEM?

Augmentar el Trànsit

Per molt bon posicionament natural que tingui el vostre lloc web, Google sempre mostra en primer lloc dels resultats els enllaços patrocinats.

Missatges Oportunistes

No és possible confiar en el SEO per a una campanya de vendes com Nadal, Black Friday o Rebaixes. El SEM és la solució.

Missatge més Agressiu

Pots canviar el que Google o Bing mostren als resultats de cerca en funció d'una determinada paraula clau al teu gust.

Pagues per resultats

El sistema està basat en el cost per clic, per moltes vegades que el vostre anunci es mostri, només pagaràs cada vegada que es faci clic sobre ells.

Mesurable i Flexible

Les plataformes de SEM permeten un mesurament i analític gairebé instantànies perquè puguis analitzar el funcionament de les teves campanyes i optimitzar-les.

Segmentació

Google i Bing permeten segmentar les audiències en funció dels seus interessos i intencions, per la qual cosa podem arribar més fàcilment al públic adequat.

Com treballem el SEM?

A Balui Digital som experts en Google Ads i Microsoft Ads. Podem gestionar les campanyes de publicitat als cercadors de Google i Bing, els dos més utilitzats a Espanya, amb una taxa d’ús del 95% i del 2,65% respectivament.

Es tracta d’eines complexes, no perquè la seva interfície sigui complicada, sinó per la quantitat de variables i mètriques que cal tenir en compte quan es creen les diferents campanyes publicitàries. El nostre equip disposa de les certificacions necessàries per garantir-te uns bons resultats a les teves campanyes de publicitat en cercadors.

Necessites ajuda amb les campanyes de Publicitat?

Punxa al botó i demana el teu pressupost ara.

Contacta Ara

Publicitat a Xarxes Socials (SMM)

Ha arribat el final de Facebook a Europa? Últimament s’està rumorejant molt sobre aquest tema, però les dades ho deixen clar. Facebook (ara Meta) no desapareixerà així com així.

Aquestes xifres només tenen sentit en analitzar les estadístiques d’ús de les xarxes socials a Espanya , segons les quals, el 85% dels internautes espanyols fa servir alguna Xarxa Social diàriament.

Dades del 2021

Aprofita les xarxes socials al teu negoci

Ja ho tens clar? El teu negoci necessita ser present a Xarxes Socials. Però no, no volem que t’entri una bogeria transitòria i comencis a crear perfils a totes les xarxes socials per després deixar-los abandonats per no poder crear contingut per a cadascuna. Això és el pitjor que pots fer per a la imatge de la teva empresa.

Les xarxes socials han permès trencar la barrera entre empreses, mitjans i usuaris, facilitant un contacte directe i personal entre els negocis i els clients. Aprofitar l’estructura de les xarxes per entaular conversa amb els clients potencials, pot ser un gran avantatge que has de saber aprofitar.

Sabem que administrar les campanyes publicitàries i gestionar les teves xarxes socials pot ser molt complicat per manca de temps i/o coneixements suficients, per això, a Balui Digital hi ha persones qualificades que ho poden fer per tu.

Gestionamos tus campañas de publicidad

Gestionem les teves campanyes publicitàries a les xarxes socials

Tenim formació, moltes ganes i experiència suficient per poder ajudar-te amb l’administració i la creació de les teves campanyes publicitàries a Xarxes Socials.

Normalment treballem a Facebook Ads, Instagram Ads i Twitter Ads, però si el teu negoci necessita estar present en una altra xarxa social com Tik Tok, Snapchat o Linkedin, només ho has de demanar.

Quins avantatges té la publicitat a Xarxes Socials?

Segmentació Avançada

Podem crear campanyes de publicitat adreçades a públics molt concrets en funció dels seus interessos, sexe, edat, professió, aficions, nivell educatiu o en funció de la seva activitat a la teva web

Visibilitat de la Marca

La publicitat a Xarxes Socials ha d'anar enfocada, en un primer moment, a augmentar la rellevància de la teva marca. Els usuaris de les xarxes socials busquen entreteniment, quan volen comprar se'n van a Google.

Gran Abast

Amb campanyes de publicitat a Xarxes Socials pots arribar a milions d'usuaris alhora amb pressupostos relativament reduïts, aconseguint un gran augment de leads o clients potencials.

Increment del Trànsit

El nombre d'usuaris que visitaran la teva pàgina web augmentarà de manera considerable, per la qual cosa la teva base de dades augmentarà i podràs generar campanyes de retargeting més efectives.

Pressupostos a mida

Les plataformes de publicitat a Xarxes Socials et permeten publicar campanyes publicitàries des de només 2 euros al dia.

Major interacció

A diferència de Google o els clàssics banners, els usuaris podran interactuar amb els teus anuncis, reaccionar-hi, deixar comentaris i compartir-los amb els amics.

Necessites ajuda amb les campanyes de Publicitat?

Punxa al botó i demana el teu pressupost ara.

Contacta Ara

Creem el teu Pla de Màrqueting Digital

Per què necessites un pla de màrqueting en línia?

Segur que abans d’anar-te’n de vacances planifiques amb detall els llocs que visitaràs, com arribar-hi i on t’allotjaràs. O prefereixes posar-te una motxilla a l’esquena i sortir de casa sense rumb?

Portar un negoci sense un rumb clar o una estratègia definida pot acabar molt malament i per això necessites un Pla de Màrqueting Digital fet a mida on es defineixin clarament els teus objectius.

Què és un pla de màrqueting digital?

Un pla de màrqueting digital és una guia, el document en què han de quedar respostes les preguntes següents:

  • Qui ets? Què és la teva empresa?
  • Què fas i per què ho fas?
  • Quin és el teu objectiu?
  • Quin és el teu públic objectiu?
  • Qui és la teva competència?
  • Quina presència en línia té la teva empresa?
  • De quines eines disposes?
  • A quins canals de comunicació vols ser present?
  • Quin és el teu pressupost?
Creamos tu Social Media Plan

A Balui Digital podem ajudar-te a crear el teu Pla de Màrqueting Digital, assessorant-te des del principi per definir quins serien els canals adequats per a la teva empresa en funció dels teus objectius, el teu públic i el teu pressupost.

Sol·licita'ns un pressupost sense compromís

Omple el següent formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.

Preguntes Freqüents

Què és el Social Media Plan?

Un Pla de Social Media o Social Media Plan és un document on es fixen les estratègies que es duran a terme a les xarxes socials per poder assolir els objectius que s'hagin determinat per a l'empresa, negoci o marca personal.

En definitiva, és el full de ruta que et guiarà a assolir els teus objectius a les xarxes socials.