Informació bàsica sobre Protecció de Dades

A GRUPO BALUI treballem per oferir-te a través dels nostres productes i serveis la millor experiència possible.
En alguns casos, cal demanar informació per aconseguir-ho. Ens importa la teva privadesa i creiem que hem de ser transparents al respecte.
Per això, ia efectes del que preveu el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL
CONSELL de 27 d’abril de 2016 (d’ara endavant, RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades, i la LLEI 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i de comerç electrònic (d’ara endavant, “LSSI”), LUIS BAILE FUERTES informa a l’usuari que, com a responsable del tractament, incorporarà les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris en un fitxer automatitzat .
El nostre compromís comença per explicar-te el següent:

Qui és el responsable del tractament de les vostres dades personals?

Identitat: LUIS BALL FORTS
Domicili social: Carrer Silvestre Perez 27 2H
CIF núm.: 73011107E
Email: info@balui.es
GRUPO BALUI ha designat un delegat de protecció de dades o una persona de contacte interna dins de la seva organització. Si vols fer una consulta en relació amb el tractament de les teves dades personals, pots posar-te en contacte amb ell mitjançant el correu info@balui.es

Quines dades personals recopilem?

Les dades personals que pot arribar a proporcionar l’usuari:

En alguns casos, és obligatòria l’emplenament del formulari de registre per accedir i gaudir de
determinats serveis oferts a la web; així mateix, no facilitar les dades personals sol·licitades o no acceptar aquesta política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o participar en qualsevol de les promocions en què se sol·licitin dades caràcter personal.

Per què i per què tractem les teves dades?

A GRUPO BALUI tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb les finalitats següents:

Informem que les dades personals que s’obtinguin com a conseqüència del teu registre com a usuari formaran part del Registre d’Activitats i operacions de Tractament (RAT) on LUIS BAILE FUERTES és titular, el qual s’anirà actualitzant periòdicament d’acord amb allò establert a l’RGPD.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

El tractament de les teves dades es pot fonamentar en les bases legals següents:

Quant de temps conservem les teves dades?

El tractament de les dades amb les finalitats descrites es mantindrà durant el temps estrictament necessari per complir amb la finalitat de la recollida (per exemple, mentre duri la relació comercial), així com per al compliment de les obligacions legals que es derivin del tractament de les dades

A quins destinataris es comuniquen les teves dades?

En alguns casos, només quan sigui necessari, GRUPO BALUI proporcionarà dades dels usuaris a tercers. No obstant això, mai no es vendran les dades a tercers. Els proveïdors de serveis externs (per exemple, proveïdors de pagament o empreses de repartiment) amb els quals GRUPO BALUI treballi poden utilitzar les dades per proporcionar els serveis corresponents, però no utilitzaran aquesta informació per a fins propis o per a cessió a tercers.
GRUP BALUI procura garantir la seguretat de les dades personals quan s’envien fora de l’empresa i s’assegura que els tercers proveïdors de servei respecten la confidencialitat i compten amb les mesures adequades per protegir les dades personals. Aquests tercers tenen l’obligació de garantir que la informació es tracta d’acord amb la normativa de privadesa de dades.
En alguns casos, la llei pot exigir que es revelin dades personals a organismes públics o altres parts, només es revelarà allò estrictament necessari per al compliment d’aquestes obligacions legals.
Les dades personals obtingudes també podran ser compartides amb altres empreses del grup.

On s’emmagatzemen les dades?

Amb caràcter general, les dades s’emmagatzemen dins de la UE. Les dades que s’enviïn a tercers que no pertanyin a la UE, ens assegurarem que ofereixin un nivell de protecció suficient perquè compten amb Normes Corporatives Vinculants (BCR).

Quins drets t’hi assisteixen i com els pots exercir?

Pots dirigir les teves comunicacions i exercitar els teus drets mitjançant una petició al següent correu electrònic: info@balui.es.

En virtut del que estableix el RGPD pots sol·licitar:

En alguns casos, es podrà rebutjar la sol·licitud si sol·liciteu que s’eliminin dades necessàries per al compliment d’obligacions legals.
Així mateix, si tens alguna queixa sobre el tractament de les dades, pots presentar una reclamació a l’autoritat de protecció de dades.

Qui és el responsable de l’exactitud i veracitat de les dades facilitades?

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant GRUPO BALUI de qualsevol responsabilitat al respecte. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta al formulari de registre o subscripció.
GRUPO BALUI es reserva el dret de finalitzar els serveis contractats que s’haguera celebrat amb els usuaris, en cas que les dades que hagi facilitat siguin falses, incompletes, inexactes o no estiguin actualitzades.
GRUPO BALUI no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les quals s’indiqui una altra font, per la qual cosa tampoc no assumeix cap responsabilitat quant a hipotètics perjudicis que es puguin originar per l’ús d’aquesta informació.
GRUPO BALUI es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web i fins i tot pot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació. S’exonera GRUPO BALUI de responsabilitat davant de qualsevol dany o perjudici que pogués patir l’usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per GRUPO BALUI sempre que procedeixi de fonts alienes a aquesta.
Així mateix, l’usuari certifica que és major de 14 anys i que té la capacitat legal necessària per a la prestació del consentiment pel que fa al tractament de les dades de caràcter personal.

Com tractem les dades personals dels menors?

En principi, els nostres serveis no van dirigits específicament a menors d’edat. No obstant això, en cas que algun s’adreci a menors de catorze anys, de conformitat amb l’article 8 del RGPD i l’article 7 de la LO3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), GRUPO BALUI exigirà el consentiment vàlid, lliure, inequívoc, específic i informat dels seus tutors legals per tractar les dades personals dels menors. En aquest cas, s’exigirà el DNI o una altra forma d’identificació de qui presti el consentiment.
En el cas de majors de catorze anys, es pot procedir al tractament de les dades amb el consentiment de l’usuari, exceptuant aquells casos en què la Llei exigeixi l’assistència dels titulars de la pàtria potestat o tutela.

Quines mesures de seguretat apliquem per protegir les dades personals?

GRUPO BALUI ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals legalment requerides, i procura instal·lar aquells altres mitjans i mesures tècniques addicionals al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades a GRUP BALUI.
GRUPO BALUI no és responsable d’hipotètics danys o perjudicis que puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a GRUPO BALUI; de retards o bloquejos en l’ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues al Centre de Processos de Dades, al sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de GRUP BALUI. Això no obstant, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Enllaços a altres llocs web

Al lloc web https://balui.es hi pot haver enllaços a altres pàgines web. En clicar en un d’aquests enllaços i accedir a un lloc web extern, la visita estarà subjecta a la política de privadesa d’aquest lloc web, i GRUPO BALUI quedarà desvinculada de qualsevol tipus de responsabilitat sobre la seva política de privadesa.

Com utilitzem les galetes?

El lloc web i les RRSS de GRUPO BALUI utilitzen cookies, a l’efecte d’optimitzar i personalitzar la seva navegació. Les galetes són fitxers físics d’informació que s’allotgen al mateix terminal de l’usuari, la informació recollida mitjançant les galetes serveix per facilitar la navegació de l’usuari pel portal i optimitzar l’experiència de navegació. Les dades recopilades mitjançant les cookies poden ser compartides amb els creadors de les mateixes, però en cap cas la informació obtinguda per aquestes no serà associada a dades personals ni a dades que puguin identificar l’usuari.
No obstant això, si l’usuari no desitja que s’instal·lin cookies al vostre disc dur, teniu la possibilitat de configurar el navegador de manera que impedeixi la instal·lació d’aquests fitxers. Per obtenir més informació consulteu la nostra Política de Cookies .

Es pot modificar la política de privadesa?

Aquesta política de privadesa es pot modificar. Et recomanem que revisis la política de privadesa amb certa periodicitat.