fbpx

Posicionament SEO

I aix√≤ del Posicionament SEO que √©s? ūü§Ē

B√†sicament i sense donar moltes voltes al tema, SEO s√≥n les sigles en angl√®s de ” Optimitzaci√≥ dels motors de cerca “. √Čs a dir, que quan parlem de Posicionament SEO o Optimitzaci√≥ SEO d’una p√†gina web , estem referint-nos a l’aplicaci√≥ de determinades t√®cniques per apar√®ixer als primers resultats de cerca de Google i altres cercadors com Bing o Yahoo.

I, aprofundint una mica m√©s, l’optimitzaci√≥ d’un lloc web per posicionar-lo en cercadors de forma natural, que √©s el que fem a Grupo Balui, enfoca diverses √†rees i principis clau com s√≥n la Indexaci√≥, la Rellev√†ncia, la Popularitat i l’Honradesa.

Continua llegint una mica i sabràs com fem SEO a Grupo Balui.

Indexació a cercadors

Per qu√® la meva p√†gina web no apareix a google? ūü§¨ √Čs la pregunta m√©s repetida dels nostres visitants i la resposta √©s molt senzilla. La teva web no est√† preparada perqu√® els robots dels cercadors la llegeixin correctament.

La indexaci√≥ √©s el proc√©s pel qual els motors de cerca annexen una p√†gina web al vostre √≠ndex per mostrar-la en els resultats d’una cerca.

Perqu√® un lloc web aparegui a google primer cal facilitar-li la feina a l’aranya de google a trav√©s de t√®cniques de posicionament SEO . Com ho fem? ūüĎáūüŹľ

Optimización SEO de forma natural
Relevancia y Posicionamiento SEO

Rellevància web

El nostre equip d’experts en Posicionament SEO natural seleccionar√† les paraules clau m√©s interessants per a tu i que estan m√©s d’acord amb el contingut de la teva p√†gina i els utilitzar√† de manera preferent a la redacci√≥ del contingut de la p√†gina.

Treballem amb redactors especialitzats en Posicionament SEO que crearan textos de qualitat i amb l’extensi√≥ suficient perqu√® els robots de Google entenguin que la teva web ofereix un contingut rellevant als usuaris i ho mostri als primers resultats de les cerques.

Com mesura Google la rellev√†ncia d’una p√†gina web pot ser un misteri, ja que ning√ļ, llevat dels creadors, coneix l’algorisme pel qual es regeixen els robots d’indexaci√≥. Per√≤, el que √©s clar √©s que en el resultat final influeix el contingut de la web i altres factors tan importants com el t√≠tol de la p√†gina i els enlla√ßos (interns o externs) que hi ha a la p√†gina.

Augmentem la Popularitat de la teva web

"Que parlin d'un, és espantós. Però hi ha una cosa pitjor: que no parlin."

Ens agrada diferenciar entre els conceptes de rellev√†ncia web i popularitat d’una web, encara que per a Google tots dos siguin mesurats a trav√©s de l’anomenat Page Rank, perqu√® quan a Grupo Balui parlem d’augmentar la popularitat de la teva web ens referim a aconseguir enlla√ßos que dirigeixin els usuaris d’internet a la teva web.

Sense enllaços externs no hi ha Posicionament SEO possible.

√Čs a dir, un cop creat el contendi rellevant, aconseguim que la gent en parli mitjan√ßant col¬∑laboracions amb altres webs i/o compra d’enlla√ßos.

popularidad de una web en el Posicionamiento SEO
Posicionamiento SEO honrado

Som honrats, no enganyem Google

Tractar de confudir les aranyes de Google per aconseguir un posicionament ràpid pot ser efectiu a curt termini, però molt perjudicial per a la teva web. Google penalitzarà el teu domini i la teva web desapareixerà dels cercadors.

A SEO no hi ha dreceres, fer Posicionament SEO Sostenible requereix esforç, temps i molta paciència perquè els resultats no són instantanis. Una bona estratègia de posicionament SEO pot trigar mesos a donar resultats.

Nosaltres apliquem les directrius per a administradors web del propi Google quan treballem en loptimització SEO dun lloc web.

"La paciència és la mare de lèxit en SEO."

Demana el teu pressupost de Posicionament SEO

La teva web no posiciona a Google com t'agradaria i gaireb√© no tens visites? A part dels teus pares i els teus millors amics, ning√ļ no visita la teva web? Demana'ns informaci√≥ i estarem encantats d'ajudar-te a aconseguir m√©s visites per a la teva web, els futurs clients del teu negoci.

Contacta Ara

Com treballarem el SEO de la teva web?

El disseny web i el posicionament SEO van de la mà, sense un bon disseny no hi ha posicionament, però sense una estratègia de posicionament adequada, la teva web no serà visible per molt bonica que sigui.

Quan es treballa en el posicionament SEO cal diferenciar entre dos pilars fonamentals, els treballs d’optimitzaci√≥ interns a la teva web (el SEO On Page) i les tasques externes per millorar la reputaci√≥ del teu lloc web (SEO Off Page).

Treballar el SEO On Page √©s essencial per aconseguir un bon posicionament a Google i en altres cercadors. De fet, en els √ļltims anys, el SEO On Page √©s qualificat com SEO Sostenible perqu√® √©s l√ļnica manera fiable daconseguir un posicionament SEO web estable en els cercadors en centrar-se en la millora de lexperi√®ncia de lusuari al teu lloc web.

Optimització del SEO On Page

An√°lisis de Palabras Clave

Paraules Clau

Introducció als textos de les paraules clau de forma natural i sense passar-se per evitar una penalització de Google.

Atributos HTML

Atributs HTML

Són fonamentals perquè els robots determinin correctament la temàtica del lloc web.

sitemap

Site Maps

Un site map és un fitxer que conté totes les URL's del teu lloc web i facilita la lectura dels cercadors.

Arquitectura Web

Arquitectura Web

Un contingut ben estructurat quant a títols, subtítols, imatges i vídeos ajudarà Google a entendre la teva web.

Interlinking

Enllaços Interns

Una bona estratègia denllaços interns transferirà lautoritat dunes pàgines a altres i reforçarà la rellevància del lloc.

Dise√Īos Responsive

Dissenys Responsive

Google sap que passem més temps davant del mòbil que a l'ordinador i premia les webs adaptades a pantalles de mòbil.

Optimització del SEO Off Page

linkbuilding

Link Building Amb Cap

Es tracta de generar backlinks que enllacin a la teva web des d'altres llocs de manera orgànica o artificial, combinant els enllaços follow i els nofollow.

Artículos de Invitado

Articles De Convidat

Es tracta d'escriure articles per a un altre bloc o lloc web relacionat amb el teu, de manera que els seus lectors coneixeran el teu nom i, si els agrada com escrius, es passaran pel teu bloc.

redes sociales

Xarxes Socials

El poder de les xarxes socials és immens. Són perfectes per aconseguir autoritat, referències a través del màrqueting d'influencers i trànsit natural.

SEO Local

Google My Business I SEO Local

√Čs vital per a un negoci figurar a les cl√†ssiques cerques i recomanacions de Google Maps i, per aix√≤, la millor opci√≥ √©s donar d'alta una fitxa de GMB perfectament optimitzada.

Foros

Fòrums

No es tracta de fer servir els fòrums per generar enllaços directes a dretà i sinistre, sinó de posicionar-te com a expert en la matèria participant en els fils de conversa adequats.

Directorios de Empresas

Directoris d'empreses

Hi ha multitud de llistats d'empreses on el teu negoci hauria de figurar per posicionar millor als cercadors ja que aportaran enllaços amb autoritat suficient i de qualitat.

Construcción de Marca

Construcció de Marca

Com m√©s consolidada estigui la teva marca, m√©s t'agradar√†s a Google. Centra't a dissenyar una identitat corporativa reconeixible i que s'associ√Į amb els teus valors.

Rese√Īas de Clientes

Recomanacions de clients

Veu més enllà de les simples valoracions. Aconseguir que els teus clients et recomanin a través denllaços per compartir contingut és fonamental.

Distribución de Contenidos

Distribució De Continguts

Genera contingut de qualitat o lead magnetsy distribueix-los per internet i mitjançant codis QR inserits en postals, cartells, flyers...

Espera, que tinc m√©s coses que explicar-te ūüėú

Què és el SEO local?

Quan et parlem de Posicionament SEO local , ens referim al SEO que té en compte la ubicació del negoci.

Per als comerços i empreses, el SEO local és una de les eines de màrqueting digital més potents disponibles.

Quan un usuari fa una cerca relacionada amb una ubicaci√≥ geogr√†fica espec√≠fica, el primer resultat que mostra Google √©s un resultat local. D’aquesta manera, les empreses poden destacar la seva pres√®ncia a la ciutat si practiquen el millor SEO local .

Aquesta √©s una manera d’atreure m√©s clients potencials que busquen productes i serveis d’empreses per la proximitat.

Avantatges del Posicionament SEO local

El SEO local atrau els usuaris al teu negoci, genera confiança i maximitza les possibilitats que aquells visitants del teu lloc web es converteixin en clients.

A m√©s, de la m√† d’un Consultor SEO, fer SEO local no suposa cap cost extra, nom√©s confia en el millor SEO i veur√†s com els teus ve√Įns sabran molt m√©s de la teva empresa i el que els ofereix.

Posicionamiento SEO Local

Plans i tarifes SEO per a totes les butxaques

A Grupo Balui ens vam reunir un dia i vam decidir que vol√≠em ser LA (les maj√ļscules estan posades a drede) Ag√®ncia de Serveis Web per a Aut√≤noms i PIMES d’Espanya i, per aconseguir-ho, no pod√≠em tenir uns preus desorbitats. Per aix√≤, hem dissenyat 3 plans de SEO perqu√® el teu negoci pugui comen√ßar a posicionar-se a Google des de 119,79 euros (99 eurets m√©s IVA, que no √©s culpa nostra…).

Tots els nostres plans inclouen:

SEO Total

des de 600‚ā¨ / mes + IVA
 • Auditoria SEO
 • Informes mensuals
 • SEO On Page (codi i estructura)
 • Redacci√≥ de textos web
 • Estudi Keywords
 • 4 Articles per a Blog al mes
 • SEO Off Page

SENSE PERMAN√ąNCIA! Si te’n vols anar te’n vas, mai t’obligarem a seguir amb nosaltres si no t’agrada la nostra feina, per√≤ estem conven√ßuts que quan comencis a veure els resultats voldr√†s casar-te amb nosaltres.

Per√≤ compte, com ja t’he dit, a SEO la paci√®ncia √©s la mare de la ci√®ncia… Per molt que treballem sobre la teva web, com a m√≠nim cal un mes perqu√® Google i la resta de cercadors comencin a indexar la teva web amb els canvis realitzats. Realitzarem un treball constant sobre la teva web, analitzant el funcionament dels canvis que anem introduint i anirem afegint, eliminant o modificant elements en funci√≥ dels resultats.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

Vols posicionar la teva web a Google?

Sol·licita'ns un pressupost sense compromís

Omple el seg√ľent formulari perqu√® et puguem ajudar.

Fes clic en seg√ľent per continuar.
Ja en queda poc. Fes clic en seg√ľent per continuar.
GRUP BALUI com a Responsable del Tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta la teva consulta o petició. La base de legitimació és el teu consentiment manifestat a la casella d'acceptació de la nostra política de privadesa. No està prevista la comunicació de les dades, llevat de compliment de obligacions legals. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addiciona i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privadesa.

Preguntes Freq√ľents

Per què serveix el SEO?

Fer un bon SEO serveix per millorar el posicionament de pàgines web als resultats dels motors de cerca com Google, Bing o Yahoo.

Posicionar la nostra web a Google és fonamental per aconseguir més visites, cosa que pot suposar un augment considerable de les vendes.

Si saps fer-ho és GRATIS, però si necessites un expert sempre serà una inversió més rendible que pagar publicitat per aparèixer als primers llocs.

Què es fa en una Auditoria SEO?

Una auditoria SEO és una revisió molt profunda i detallada dun lloc web per detectar qualsevol error que estigui afectant el posicionament de les diferents pàgines als bucadors.

Una auditoria SEO també ens permet localitzar les oportunitats i definir una estratègia precisa de posicionament.

Què és SEO sostenible?

Treballar un SEO sostenible és orientar totes les nostres accions a aconseguir un posicionament estable i segur a llarg termini, evitant enllaços externs de poca qualitat i sense enganyar Google amb dreceres que acabarien penalitzant el teu negoci.

Es tracta d'un posicionament SEO natural a mitjà-llarg termini, fugint dels resultats ràpids i poc fiables.

Què és el black hat SEO?

El Black Hat SEO consisteix en una sèrie de tècniques que intenten aconseguir resultats ràpids, però incompleixen les normes de Google.

Per aconseguir aquests resultats ràpids el que intenten és enganyar els motors de cerca per pujar llocs .

Realment, sí que aconsegueix aconseguir resultats immediats, però el risc és massa alt, ja que les penalitzacions són força greus.

Què és el white hat SEO?

l White Hat SEO és aquell que compleix les directrius fixades pels motors de cerca per al posicionament.

Algunes t√®cniques de White Hat s√≥n les seg√ľents:

 • Tenir una web amb disseny responsive, √©s a dir, que es pugui veure correctament en tot tipus de dispositius: m√≤bils, tables, ordinadors de taula, etc.
 • Fer linkbuilding
 • Escriure contingut rellevant per als usuaris
 • Utilitzar les etiquetes de HTML5 correctament

Quina diferència hi ha entre SEO On Page i SEO Off Page?

El SEO On Page es refereix a tots els treballs doptimització que podem realitzar de forma interna a les pàgines del nostre lloc web.

Això inclou els atributs html, el sitemap, urls amigables, redacció de continguts de qualitat incloent les nostres paraules clau, l'optimització de les imatges, reducció de css i javascript...

En canvi, al SEO Off Page el que es busca principalment és augmentar la rellevància del nostre lloc web davant dels ulls de Google, mitjançant enllaços que dirigeixin a la nostra web des d'altres dominis.

Quina diferència hi ha entre SEO, SEM i SMM?

La principal difer√®ncia entre el SEO i el SEM √©s que el primer pot ser gratu√Įt (si saps com fer-ho) i el segon √©s de pagament. El SEM (Search Engine Marketing) funciona mitjan√ßant el t√≠pic "pagament per clic", de manera que els cercadors us mostraran en els primers resultats de cerca per aconseguir m√©s clics sobre l'anunci.

SMM són les sigles de Social Media Marketing o Publicitat en Mitjans Socials, en espanyol, és a dir, el Màrqueting de pagament a Xarxes Socials.