Som la teva família digital

Balui Digital és una petita empresa familiar que ofereix serveis digitals a empreses, pimes i autònoms d´Espanya.

Volem ser molt més que una Agència de Serveis Digitals . Treballem perquè ens consideris una part més del teu negoci , assessorant-te de tu a tu, formant un equip multidisciplinari que porti el teu negoci a l’èxit a internet.

Digitalización de empresas
Nacho Baile

Nacho Ball

Soci FundadorVa néixer a Vitòria l'any 1984 i actualment resideix a Mallorca, on va fundar balui.es l'any 2019, començant com un simple projecte de comerç electrònic i que, després d'una fase intensiva de formació, autoaprenentatge i pràctiques, ha derivat a l'actual Agència de serveis digitals.

És un apassionat del disseny, les xarxes socials i la tecnologia. Passió que l'ha portat a formar-se juntament amb els millors del sector del màrqueting digital, el SEO i el comerç electrònic, obtenint diverses certificacions professionals que garanteixen la qualitat del seu treball.

luis baile

Luis Ball

soci fundador i responsable de ciberseguretat

Soci fundador i director del departament de Ciberseguretat de Grupo Balui.

Va néixer a Madrid l'any 1992 i resideix a Saragossa des de l'any 2006.

Mecànic d'automoció de professió, després de cursar diversos estudis en Seguretat Informàtica, el 2022 es va unir al projecte de Grupo Balui completant l'oferta de disseny web i màrqueting digital amb serveis de IT i Ciberseguretat pels nostres clients.

Luis és el responsable del departament d'IT i Ciberseguretat de Grupo Balui.

La millor solució per al teu negoci

No trobaràs una altra empresa que t’ofereixi Seguretat a les Xarxes i Màrqueting Digital de forma conjunta.

A Grupo Balui hem elaborat una proposta única al mercat , integrant tots els serveis que la teva empresa necessita per tenir presència a Internet d’una manera segura, eficaç i escalable.

No paguis més pel mateix

Contractant els serveis de Grupo Balui reduiràs les despeses de la teva empresa , en no haver de contractar diverses empreses per fer el mateix que t’oferim nosaltres.